Filter
Sortera
Visar 70 produkter

Här hittar du alla våra tält och regnskydd som ser till att du kan skapa ett komfortabelt campingliv av högsta klass, samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter ett problemfritt tält för årets alla fyra säsonger eller bara rejält regnskydd för milt höstväder så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Bara för att du lämnat huset eller lägenheten så behöver du verkligen inte stå ut med att vakna upp dyngsur eller sova bland kottar och barr när det äntligen blir dags att krypa till kojs. Vi har ett omfattande sortiment av produkterna som gör ditt campingliv till en 5-stjärnig upplevelse och vi erbjuder allt från lätta kupoltält och rymliga tunneltält till generösa regnskydd och välutrustade campingtält som är större än en hel del vanliga storstadslägenheter.

Tält och regnskydd som skapar ett förstklassig campingliv!

Nä du befinner dig ute på nya äventyr så är det förhoppningsvis få upplevelser som påminner om din vanliga vardag, campinglivet är varken tråkigt eller enformigt. Men bara för att du äntligen kunnat stämplat ut från kontoret och lämnat hemmets trygga vrå så ska du ju inte behöva vakna upp med världens ryggskott eller frysa som en hund när det äntligen blir dags att krypa till kojs. Här hittar du tält och regnskydd som underlättar för ett förstklassigt campingliv, och samtliga produkter har valts ut med omsorg för både funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål.

Ta med rätt typ av tält och regnskydd till nästa naturupplevelse

Bara för att du lämnat din underbara lägenhet eller stora sluttningsvilla så ska du inte behöva stå ut med dålig nattsömn när det äntligen blir dags att dra iväg på 5 veckors efterlängtad semester. Oavsett om du letar efter ett problemfritt tält för årets alla fyra säsonger eller ett rejält regnskydd för milt höstväder så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Vi har ett omfattande utbud av olika tält och regnskydd som gör ditt campingliv till en 5-stjärnig upplevelse och som ser till att du alltid kan njuta av de där värdefulla veckorna du drömt om hela året. En prima naturupplevelse har nog aldrig legat närmare till hands!

Gemytliga tält och pålitliga regnskydd för ett lättare campingliv

I denna kategori ingår krypin och residens som underlättar och adderar till ditt högklassiga campingliv, allt från ultralätta kupoltält och rymliga tunneltält till generösa regnskydd och välutrustade campingtält som är större än många vanliga storstadslägenheter. Genomgående för alla dessa tält och regnskydd är att de effektivt maximerar funktionen samtidigt som de ofta minimerar volymen på din packning. Vårt grundläggande råd är att inte ta med för ner för mycket prylar, packa hellre smart för att säkerställa att du kan hantera alla de utmaningar som kan tänkas dyka upp på nästa äventyr. 

Behöver du personlig hjälp med att hitta rätt tält eller regnskydd?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av tält och regnskydd som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om vår tält och regnskydd och hjälper dig gärna att hitta produkterna som ger dig en trygg nattsömn.

Enkelt och smidigt att köpa tält och regnskydd från oss på Spobik

Att köpa tält och regnskydd hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt produkt så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut din nya utrustning så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!