Filter
Sortera
Visar 78 produkter

Här hittar du ett brett utbud av fordon för alla tillfällen, inklusive elmopeder, elscootrar, el fyrhjulingar, ATV:ar, fyrhjulingar och elfordon för barn.

Våra elfordon är miljövänliga alternativ till traditionella förbränningsmotorer och ger dig möjlighet att ta dig fram på ett mer hållbart sätt. Vi har även ett stort utbud av moped klass 1 och klass 2 för den som vill ha en smidig och kostnadseffektiv transportlösning. Köp ditt fordon online hos Spobik.se och ta steget mot en mer hållbar framtid.

Köp elfordon, moped klass 1 och klass 2 hos Spobik.se

Vårt sortiment av fordon

På Spobik.se hittar du ett brett utbud av högkvalitativa fordon, inklusive elmopeder, elscootrar och el fyrhjulingar. Våra elfordon är miljövänliga alternativ till traditionella motorfordon som ger dig möjlighet att ta dig fram på ett mer hållbart sätt. Oavsett om du letar efter ett fordon med eller utan elmotor, för stadskörning, fritid eller transport till och från jobbet, så har vi något som passar just dina behov. Köp ditt fordon online hos Spobik.se.

Moped klass 1 och klass 2

Hos oss hittar du även ett stort utbud av klass 1- och klass 2-mopeder. Vi har olika modeller av mopeder att köpa online och levererar alltid trygg och smidigt med leverans hem till din dörr. Våra mopeder är perfekt för dig som vill ha en smidig transportlösning. Upplev friheten att ta dig fram på ett roligt och bekvämt sätt.

Elscooter, elsparkcykel och andra elfordon online

På Spobik.se hittar du inte bara moped klass 1 och klass 2, utan även ett brett utbud av elfordon. Elscootrar är perfekta för den som vill ha en klimatsmart och tystgående transportmedel, och passar för både unga och äldre. Våra elscootrar kommer i olika storlekar och modeller, så om du letar efter en liten och smidig elscooter, så hittar du det hos oss.

För de som vill ha något mer rejält har vi även elfordon som ATV, fyrhjuling och el fyrhjuling. Dessa är perfekta för utforskning av naturen och ger en känsla av frihet och äventyr. Vi har även elfordon för barn i olika storlekar och modeller.

Elmoped Klass 1 och Klass 2

Sist men inte minst säljer vi även elmoped klass 1 och klass 2. Dessa är perfekta för den som vill ha en miljövänlig transportmedel för vardagsresor, men som ändå vill kunna köra lite fortare än vad en vanlig elcykel tillåter. Vi har elmopeder i olika storlekar och modeller från välkända varumärken.