Filter
Sortera
Visar 40 produkter

Här hittar du pedalklossar som ser till att du kan trampa vidare på ett effektivt sätt, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och nästan oberoende vad du söker så kommer du med största sannolikhet att hitta det du söker i vårt sortiment. Och oavsett om du letar efter pedalklossar från Shimano, Crankbrothers, BBB eller Look så är vi övertygade om att du hittar klossarna som passar bäst till just dina pedaler här hos oss.

Vi har ett omfattande sortiment av pedalklossar som passar alla möjliga typer av cyklar (både till mountainbike, racer, hybrid, gravel, touring, trekking, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du slutligen väljer för produkt så kommer det göra din cyklingen till en bättre upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du pedalklossar från väl kända varumärken som t ex Crankbrothers, XLC, Shimano, BBB, Look, Bontrager, Speedplay, OXC och många, många fler.

Pedalklossar till din cykel på Spobik.se

Pedalklossar

Här hittar du hela vårt sortiment av pedalklossar som passar alla möjliga typer av cyklar (både mountainbike, racer, hybrid, gravel, touring, trekking, etc) och skor, kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Nu för tiden behöver du inte ens besöka en cykelbutik för att hitta rätt pedalklossar, utan du kan enkelt och smidigt handla alla prylar här hos oss på nätet och dessutom till förmånliga priser. 

Här hittar du massor av olika pedalklossar och samtliga har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och oavsett om du letar efter pedalklossar från Shimano, Crankbrothers, BBB eller Look så är vi övertygade om att du med största sannolikhet att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer för pedalklossar så gör de cyklingen till en säkrare, smidigare och effektivare upplevelse.

Olika typer av pedalklossar och olika typer infästningar

Själva pedalklossen är delen du skruvar fast på undersidan av din cykelsko för att matcha den pedal som du använder. Dessutom finns det flertalet olika pedalklossar till de flesta pedaler, här väljer du ofta på graden av rörlighet, det vill säga hur många grader i sidled du kan röra foten utan att lösa ut klossen från pedalen. Vilken du bör välja beror mycket på hur erfaren du är som cyklist, och hur insatt du är i sittställning, optimering av rundtramp och även personligt utefter just dina fysiska förutsättningar . Du hittar även pedalklossar med så kallad ”multi release” som låter dig klicka ur åt valfritt håll i pedalen. Denna typ av pedalkloss lämpar sig bäst för lite mer oerfarna cyklister, samtidigt som den mer erfarne förmodligen föredrar en ”single release” för att skapa en lite mer pålitligt gedigen känsla.

Pedalklossarna har antingen 2-håls eller 3-hålsinfästningar. Det gäller att matcha ihop rätt pedalkloss med rätt pedal, då olika pedaler är specifikt designade för en specifik typ av pedalkloss. Det fungerar till exempel inte att använda en racer-pedalkloss till en mountainbikepedal, eller vice versa. Om du är det minsta tveksam på vilken pedalkloss du ska välja så rekomenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst som alltid hjälper vi dig att hitta rätt modell!

Personlig hjälp med att hitta rätt pedalklossar

Ibland kan det vara svårt att veta vilka pedalklossar som passar bäst till just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika klossar och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt att köpa pedalklossar från oss på Spobik

Att köpa pedalklossar från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt pryl så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkter så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du pedalklossar från väl kända varumärken som t ex Crankbrothers, XLC, Shimano, BBB, Look, Bontrager, Speedplay, OXC och många, många fler.