Filter
Sortera
Visar 66 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av olika träningsklockor som har potential ta din träning till helt nya nivåer, och samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. En mer pålitlig träningskompis är svår att hitta och alla former av mätbara mål gör ju din träning både enklare, roligare och effektivare. Att se när resultaten förbättras gör dig både sporrad och gör att du tar i det där lilla extra när du är ute och tränar. Och oavsett om du letar efter en träningsklocka med inbyggd GPS eller en med integrerad höjdmätning så kommer du att hitta det du söker i vårt breda sortiment.

Ta din dagliga träning till helt nya nivåer, mät dina framsteg och din energiförbrukning via en av dessa smidiga klockor som sitter tryggt runt sin handled. De flesta träningsklockor kan synkas mot tillverkarens egen träningsportal eller mot en fristående portal som inte är knuten till ett specifikt varumärke. Detta gör det enklare att strukturerat hålla koll på din träning och följa upp alla dina framsteg. Vi har ett omfattande sortiment av träningsklockorna som effektivt hjälper dig att mäta och hålla koll på din träning samt gör din dagliga träning till en riktigt högklassig upplevelse. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av kvalitativa träningsklockor från väl kända varumärken som t ex Garmin, Wahoo Fitness, FitBit, och många, många fler.

Träningsklockor som kan ta din träning till helt nya nivåer

Är du på jakt efter en pålitlig pulsklocka som har potential ta din träning till helt nya nivåer så har du hittat rätt! Här hittar du hela vårt imponerande breda sortiment av pålitliga pulsklockor, och oavsett om du letar efter en med inbyggd GPS, en med kadensmätning eller en med höjdmätning så kommer du att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment. Dessa produkter kan utgöra sporre för att slå dina tidigare rekord, det här är med andra ord det perfekta redskapen för att motivera dig till att göra så bra ifrån dig som möjligt när du cyklar och tränar.

Träningsklockan är ett vanligt hjälpmedel bland cyklister, löpare och alla andra typer av aktiva människor. En mer pålitlig träningskompis än träningsklockan är svår att hitta och alla former av mätbara mål gör ju din träning både enklare, roligare och effektivare. Ta din dagliga träning till helt nya nivåer, mät dina framsteg via en av dessa smidiga klockor som sitter tryggt runt sin handled. Vi har ett omfattande sortiment av olika klockorna som alla effektivt hjälper dig att mäta och hålla koll på din träning samt gör din dagliga träning till en riktigt högklassig upplevelse.

Träningsklockan fungerar ungefär som en träningskompis som hjälper dig att utvecklas och bli bättre samtidigt som den håller koll på dina data under dina aktiviteter. Den kan nämligen känna hur hårt du anstränger dig och hur mycket energi du förbrukar under dina träningspass.

Träningsklockor med olika funktioner

Träningsklockan fungerar ungefär som en träningskompis som hjälper dig att utvecklas och bli bättre samtidigt som den håller koll på dina data under dina aktiviteter. Den kan nämligen känna hur hårt du anstränger dig och hur mycket energi du förbrukar under dina träningspass. Oavsett om du har cykling, löpning eller någon annan sport som din passion i livet så kommer du att få svårt att hitta en mer pålitlig träningskompis än träningsklockor. Olika modeller skiljer sig givetvis åt, men generellt sett så vill vi påstå att ju dyrare träningsklocka desto mer funktioner och vice versa. Några av de vanligaste funktionerna bland träningsklockorna som du hittar hos oss är:

  • GPS
  • Pulsmätning
  • Wifi
  • Bluetooth
  • Kadensmätning
  • Pekskärm

Det finns träningsklockor som endast har som funktion att mäta din puls och att visa tiden, men det finns även klockor som har en stor mängd andra funktioner. Klockor med flera funktioner brukar oftast vara lite dyrare men för oss som är entusiaster är det väl investerade pengar. Du behöver givetvis inte ha den mest avancerade klockan, men att de kan bidra till att din träning blir både effektivare och roligare är det ingen tvekan om. Vilken typ av träningsklocka du ska välja beror givetvis på din ambitionsnivå och vad du vill få ut av din träningsklocka. 

Det finns såklart fler funktioner utöver dessa, du kan även få din träningsklocka med färgskärm eller en pekskärm. Pekskärmen brukar uppskattas av många då de anser att det underlättar navigering på klockan men det är givetvis inte nödvändigt för att klockan ska vara lätt och smidig att hantera. En träningsklocka utan pekskärm fungerar såklart minst lika bra som en träningsklocka med pekskärm. Träningsklockan ett perfekt hjälpmedel för dig som vill få kontroll på din träning och tydligt kunna se dina framsteg. 

Varför ska jag skaffa en träningsklocka?

En träningsklocka är definitivt ingen garanti för att du ska kunna utvecklas och bli bättre, men den gör däremot träningen betydligt roligare. Den hjälper dig att mäta dina framsteg från allra första träningsmomentet och vissa modeller aviserar när det åter är dags att ge sig ut och röra på sig igen. Du kan med andra ord sparka din skrikiga PT, med en träningsklocka får du istället en diskret påminnelse om att det att dags för nästa träningspass. En riktigt smart träningsklocka fokuserar inte enbart på själva träningen utan även på återhämtning och teknik. Ett perfekt hjälpmedel för dig som har har ett stillasittande kontorsjobb och emellanåt glömmer bort att ta dig en välbehövlig bensträckare. Du behöver heller inte oroa dig för att träningsklockan ska förstöra din business look, det flesta träningsklockor är nämligen väldigt diskreta och påminner mest om ett vanligt armbandsur. 

Tillhör du oss med dåligt lokalsinne? Med en träningsklocka kan du förutom att följa upp din träning även få hjälp med navigationen under dina träningsrundor. Kanske gillar du att utforska nya områden eller vill kunna träna på nya ställen? Det kan ju hända alla man virrar bort sig emellanåt, men har du en träningsklocka med inbyggd GPS på armen så behöver du inte oroa dig för att inte hitta tillbaka. Med hjälp av en GPS-klocka kan du i förväg bestämma din rutt och se till så att du följer den längs vägen.

Väljer du en träningsklocka med WiFi och bluetooth så har du även möjlighet att lyssna på musik medan du är ute och rör på dig. För hur härligt är det egentligen inte att ha peppande musik i öronen medan man tränar? Men att lyssna på musik är inte det enda du kan göra om du väljer en träningsklocka med Wifi och bluetooth utan du kan även göra allt ifrån att hantera sms till samtal och sociala medier. Listan på vad en träningsklocka kan göra kan göras lång men vi rekommenderar dig att klicka dig in på klockan som intresserar dig för att läsa mer om vad för funktioner den har och hur du kan använda dem.

Personlig hjälp med att hitta rätt träningsklocka?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken pulsklocka som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika pulsklockor och hjälper dig mer än gärna att hitta modellen som passar bäst för dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa träningsklockor från oss på Spobik

Att köpa pulsklockor från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt elektronik så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du massor av högklassiga pulsklockor från väl kända varumärken som t ex Garmin, Wahoo Fitness, och många, många fler.