Elite - Cykeltrainer Och Tillbehör

Här hittar du våra trainers från italienska Elite som ser till att du kan fortsätta träna när hösten kommer och förhållandena slutligen sätter stopp för årets utomhuscykling, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Självklart kan du använda dem året runt men det är kanske främst under hösten och vintern som den kommer som allra mest till sin rätt. En trainer från Elite funkar lika bra för nybörjaren som vill komma väl förberedd till vårsäsongen som för erfarna cyklister som vill bevara eller bättra på formen inför den säsong som komma skall.

Och oavsett om du letar efter en trainer med direkt drift, en med rulle mot bakhjulet eller en roller så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Nedan hittar du både tillbehör och trainers i en rad olika prisklasser med det gemensamt att de alla kommer från välrenommerad Elite.

Elite är även en stor sponsor till de professionella cykelteamen som cyklar Tour de France, Giro d’Italia, World Championships, Paris-Roubaix och alla andra stora cykelevent.

Sortimentet från Elite

Vi har såklart ett stort utbud av Elite cykeltrainer och andra smarta produkter för inomhuscykling som rollers och trainermattor. Oavsett om du letar efter en enkel trainer eller en datortrainer så hittar du den bland Elites produkter hos oss. Utöver deras smarta produkter för inomhuscykling så hittar du även mängder av grymma flaskställ och snygga cykelflaskor.

Filter
Sortera
Visar 133 produkter