Nu söker vi nya stjärnor som vill växa med oss!

Vi på Spobik är ett blandat gäng med allt från passionerade cykelentusiaster till e-handels nördar som slår våra kloka huvuden samman för att göra det vi älskar - ge hundra procent service till våra kunder. Vill du jobba med oss? Se vilka jobb vi söker här.

CYKELMONTÖR

Älskar du att skruva på cyklar?

Bor du i Jönköping och älskar att skruva på cyklar? Då är jobbet som cykelmontör klippt och skuret för dig! Som cykelmontör på hos oss kommer du att montera, plocka och packa cyklar och cykeltillbehör som ska skickas till våra kunder runt om i Sverige. Du kommer vara ansvarig för att de cyklar som skickas iväg är monterade och justerade på ett korrekt och proffsigt sätt. I rollen har du ansvar för plock, utleveranser, varumottagning och cykelmontering. Vi monterar samtliga kundens tillbehör på cykeln, och ibland krävs modifieringar av tillbehören och/eller cykeln. Det är därför viktigt att du har lätt att ta egna initiativ och är uppfinningsrik. Här är några exempel på moment som är vanligt förekommande vid cykelmontering; rikta bakhjul, justera växlar, lufta hydrauliska bromsar, kalibrera cykeldatorer och montering av tillbehör.

Vem är du? Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår grupp krävs det att man tycker att det är roligt ta sig an nya arbetsuppgifter, system och kollegor.

Följande egenskaper och erfarenheter letar vi hos dig:

  • Erfarenhet av arbete med cyklar eller ett stort intresse för cyklar
  • Händig
  • Datorvana
  • Gillar att jobba i team
  • Ansvarstagande
  • Trivs med ett arbete i högt tempo

Anställningsform och lokalisering: Vi söker både dig som vill arbeta heltid och dig som vill arbeta deltid. Arbetet utförs på vårt lager beläget på Rosenlund i Jönköping.

Intresserad? Låter detta för roligt att vara sant? Bifoga CV + personligt brev där du berättar lite om dig själv till Peter Arvidsson på peter.arvidsson@spobik.se. Sista dag för ansökan är den 31 Januari 2021.