Merida Cyklar Och Tillbehör

Är du sugen på en Merida-cykel? Då har du kommit rätt! Hos Cykelkraft.se hittar du nämligen ett brett utbud av cyklar från Merida till riktigt bra priser. Beställer du din Merida-cykel hos oss levereras den fraktfritt hem till din dörr, monterad, testad och justerad och 3 månaders försäkring ingår i köpet – Bra va?

Cykelfabriken Merida grundades 1972, och är idag världens näst största cykeltillverkare. Idéen föddes när grundaren Tseng var på ett besök i USA och såg en skylt utanför en cykelverkstad som sa ”Inga cyklar från Taiwan repareras här på grund av dålig kvalité”. Tji fick dem, för idag är nämligen Taiwan en av de störta och bästa cykeltillverkarna i världen och det var såklart i Taiwan Meridas resa började. Idag tillverkar Merida högkvalitativa cyklar och sponsrar flera professionella cykelteam.

Sortimentet från Merida

Vi på Cykelkraft.se är stolta över att kunna presentera ett brett urval av Meridas cyklar. Bland Meridas cyklar hittar du elcyklar, mountainbikes, racercyklar, hybridcyklar och mycket mer. Men vi har även fina fitnessredskap från Merida som förtjänar att nämnas. Merida tillverkar nämligen riktigt grymma fitnessredskap som passar utmärkt för dig som vill skapa ditt egna lilla hemmagym. Vi säljer crosstrainers, roddmaskiner, spinningcyklar och löpband från Merida.

Om du är nyfiken på antingen en cykel eller en utav fitnessredskapen från Merida kan du alltid vända dig till vår kunniga kundtjänst som mer än gärna hjälper dig att välja rätt bland Meridas fina produkter.

Filter
Sortera
Visar 57 produkter