Filter
Sortera
Visar 34 produkter

Här hittar du vårt sortimentet av praktiska hopfällbara cyklar med eldrift, samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Oavsett om du letar efter en lätthanterlig jobbpendlare med massor av extra tryck i pedalerna, ett smidigt litet transportmedel för smärtfri vardagsförflyttning eller en underhållande tvåhjuling för avslappnade njutningsturer på semestern så kommer du att hitta det du söker. Och faktum kvarstår - Det här är ett pålitligt, praktiskt och smart litet transportmedel som på ett underhållande och enkelt sätt förflyttar dig precis dit du vill. 

Dessa praktiskt hopfällbara elcyklar ger dig alla förutsättningarna att enklare kunna förändra invanda resemönster och låta bilen stå kvar där hemma i garaget, alla sju dagar i veckan. Det här är imponerande små elcyklar som skapar ett intensivt habegär och som ser till att du kan planera för en framtid helt utan trånga tunnelbanevagnar, långsamma bilköer och skitiga busskurer. Det är lite som att äta kakan men ändå har den kvar.... jo, det låter såklart för bra för att vara sant, men det är det inte! Är du orolig för att kraften inte ska räcka till? Det är bara att vrida upp assistansnivån och bibehåll tempot så kommer du smärtfritt att nå backens krön, och varken last eller branta uppförsbackar utgör några större problem.

Vad säger då den berömda bipacksedeln, finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både utrymme, pengar och tid när du friktionsfritt glider fram utan att bli varken svettig eller andfådd. Du kommer dessutom att kunna skapa mera hälsosammare vanor, eftersom du till skillnad mot vad många tror kommer kunna bygga upp både konditionen och styrkan med din praktiskt ihopfällbara lilla elcykel.

Smidigt hopfällbara cyklar med eldrift för både allt och alla!

Här hittar du vårt sortiment av hopfällbara cyklar med eldrift, de finns ju en rad olika modeller och här handlar det uteslutande om smidiga, lätthanterliga, underhållande och praktiska hopfällbara cyklar med eldrift. Gemensamt för dessa mångsidiga elcyklar är kombinationen av effektiva drivlinor, smidig framkomlighet, lätthanterliga drivlinor och pålitlig funktion. Oavsett om du letar efter en lätthanterlig jobbpendlare med massor av extra tryck i pedalerna, ett smidigt litet transportmedel för smärtfri vardagsförflyttning eller en underhållande tvåhjuling för avslappnade njutningsturer på semestern så kommer du att hitta det du söker. Och faktum kvarstår - Det här är ett pålitligt, praktiskt och smart litet transportmedel som på ett underhållande och enkelt sätt förflyttar dig precis dit du vill. 

Det här är körglada små elcyklar som oftast har lite grövre däck, vilket både säkerställer framkomlighet på olika sorters underlag samt minimerar risken för trista punkteringar. De är alltid hopfällbara och ofta utrustade med allt som gör livet i sadeln lite enklare samt ser till att du kan planera för en framtid utan trånga tunnelbanevagnar, långsamma bilköer och skitiga busskurer. De är även utrustade med hjälpsamma elmotorer, effektiva bromsar som tillåter snabba stopp och pålitliga växelsystem som ser till att du snabbt kan komma upp i hastighet igen. Det är nästan som att äta kakan men ändå har den kvar.... jo, det låter såklart för bra för att vara sant, men det är det inte!

Pålitliga små glädjespridare som både är pålitliga och lätthanterlig

En hopfällbara elcykel ska vara både pålitlig, smidig, kursstabil och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra hopfällbara elcyklar är ibland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du vrider upp elmotorns kraft och smärtfritt trampar ifrån både grannen och kompisarna.

Det här är kraftfulla och lätthanterliga elcyklar som levererar pålitlig framkomlighet på nästan alla typer av underlag, ett självskrivet alternativ för förnuftiga cyklister som obekymrat vill kunna rulla fram på allt från slät asfalt och knagglig kullersten till lite mer kuperad terräng. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Är du orolig för att kraften inte ska räcka till? Det är bara att vrida upp assistansnivån och bibehåll tempot så kommer du smärtfritt att nå backens krön, och varken lite last eller branta uppförsbackar utgör några större problem.

En hopfällbara elcykel har potential att skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av maximal smidighet och praktisk funktion så är en hopfällbara elcykel kanske det perfekta redskapet! 

Är du på jakt efter en kraftfull liten elcykel som förädlar både balans, koordination och teknik? En smidig liten jobbpendlare som även ställer upp på underhållande rundor med kompisarna? En pålitligt transportmedel med massor av extra tryck i pedalerna? Ett hopfällbart transportmedel för smärtfri vardagsförflyttning? En underhållande tvåhjuling för avslappnade njutningsturer på semestern? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken trehjuling du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya elcykel innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Motorer och batterier från välrenommerade tillverkare

En hopfällbar cykel med eldrift är utrustad med en elektrisk motor som assisterar dig i din cykling, den levererar all den extra kraft som gör att cyklingen känns underbart lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Elmotorn hjälper dig så länge du trampar, men så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket tryck dina ben lägger på pedalerna, och det är en fin bonus är att du slipper anlända till cykelturens mål med andan i halsen eller med svetten rinnande i pannan.

Här hemma i Sverige är maxhastigheten för alla typer av elassisterade cyklar reglerad till 25 km/h, det går givetvis cykla betydligt mycket fortare men du får göra hela jobbet själv med hjälp av hederlig gammal muskelkraft. Både förbränningsmotorer och elmotorer kräver någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så utgör elektriciteten dess bränsle och tanken utgörs av ett batteri. Alldeles oavsett vilket fabrikat eller vilken modell av elcykel du väljer från oss på SpoBik så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välrenommerade och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza, Brose och Sport Drive.

Vill du ha hjälp med att hitta en hopfällbar cykel med eldrift?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av hopfällbar cykel med eldrift som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra elcyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa hopfällbara cyklar med eldrift från Spobik

Att köpa hopfällbar cykel med eldrift hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya elcykel har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!