Filter
Sortera
Visar 322 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av standardcyklar, klassiska herr- och damcyklar som har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Generöst med extrautrustning redan från start? Näst intill underhållsfria drivlinor med upp till åtta inkapslade navväxlar? Komfortabelt upprätt körställning med panoramaliknande vy över omgivningen? Check! Check! Check! Så oavsett om du letar efter en bekväm jobbpendlare, ett lätthanterligt transportmedel för avslappnad vardagsförflyttning eller ett underhållande redskap för rena njutningsrundor med familjen så kommer du att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment av standardcyklar.

Detta är helt diskrimineringsfria transportmedel och givetvis går det lika bra för hen, han eller hon att använda dessa bekväma, robusta och praktiska standardcyklar. Och dessa tre (eller kanske 4 eller 5) faktum kvarstår - Det här är pålitligt transportmedel med hög utrustningsnivå och lågt underhållsbehov som på ett smidigt och miljövänligt sätt förflyttar dig precis dit du vill.

Men finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer kunna skapa nya och mera hälsosamma vanor, du kommer värna om vår planet samtidigt som du sparar både tid och pengar när du avslappnat glider fram och njuter av vackra vyer och doften av våra svenska blommor. Så om du funderar på att skaffa en cykel för lugna söndagsrundor eller för kortare sträckor hemma i stan eller om du vill ha något pålitligt som "bara funkar" så har du definitivt hittat rätt modeller.

Hos oss hittar du standardcyklar för både han, hon och hen!

Letar du efter en helt vanlig standardcykel med raka former eller en lätthanterlig cykel med elegant böljande former, lågt insteg och massor av utrustning så har du klickat dig fram till det rätta stället! Vi erbjuder alltid ett brett sortiment av standardcyklar från välkända skandinaviska tillverkare som Kronan, Skeppshult, Nishiki, Batavus samt Winther och även internationella märken som Trek, Scott, Merida, MADE, Frappé, Rock Machine, Superior, Bergamont och Cannondal för att nämna några.

Här hittar du uteslutande traditionella cyklar med klassiska ramformer som i de flesta fall redan från start är utrustade med både skärmar, pakethållare, belysning, lås och vanligtvis även har inkapslade navväxlar som borgar för pålitlig funktion och minimalt med underhåll. För dig som vill uppleva lugnt avslappnande cykelutflykter eller ofta kör kortare sträckor i stan, och som vill skaffa en cykel som "bara funkar" skall definitivt fortsätta titta på dessa vanliga standardcyklar. Och som grädde på moset så erbjuder vi alltid bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en standardcykel av oss.

Allt från lite enklare till betydligt mer avancerade standardcyklar 

Hos oss hittar du en rad olika typer av vanliga standardcyklar, allt från lite enklare varianterna för dig som bara vill ha något att cykla korta sträckor på till dig som vill ha högklassigt svenskt hantverk med handgjorda lädersadlar och massor av extrautrustning. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Och oavsett om du väljer att köpa en lite billigare cykel eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din standardcykel noggrant innan vi levererar den hem till din dörr.

Funktionella, slitstarka och kravlösa cyklar som tål att användas

En standardcykel är en bekväm, praktisk, slitstark och kravlös cykel som tål att användas alla dagar i veckan, dessutom hela året runt. Du som pendlar eller cyklar dagligen sparar massor av pengar, skonar vår underbara miljön och bygger samtidigt upp din kondition. En traditionell standardcykel klarar att stå parkerad utomhus, i både ur och skur och den ställer heller inga speciella krav på cyklistens klädsel. Du ska helt enkelt kunna hoppa på cykeln som du står och går... och det ska finnas plats för bagage på den stabila och vettigt utformade pakethållaren. Och oavsett om du väljer att köpa en lite billigare cykel eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din nya cykel noggrant innan vi levererar den hem till din dörr.

Behöver du hjälp med att hitta rätt standardcykel?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av standardcykel som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om alla våra cyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt och smidigt att köpa standardcykel online från Spobik

Att köpa standardcykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt imponerande omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya cykeln blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!