Filter
Sortera
Visar 96 produkter

Här hittar du bromsreglage som ser till att du kan rulla fram ett säkert och ett smärtfritt sätt, samtliga reglage har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi har alternativ som ser till att du kan känna lugn, säker och riktigt trygg i sadeln. Och oavsett om du letar efter reglage till ett par slagkraftiga hydrauliska skivbromsar eller reglage till dina traditionella fälgbromsar så är vi helt övertygade om att du hittar reglaget som passar bäst till just din cykel här hos oss.

Fungerande bromsar är A och O när det kommer till säkerhet så vi rekommenderar verkligen att du ser över din cykels bromsreglage med jämna mellanrum. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av reglage (både hydrauliska och mekaniska) samt alla möjliga typer av tillbehör (vajrar, adaptrar etc), kort sagt allt du behöver för att du effektivt ska kunna få stopp på din cykel. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vilket bromsreglage du väljer så gör de cyklingen till en säker och trygg upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du olika typer av reglage från väl kända varumärken som t ex Shimano, Avid, Bontrager, Sram, Sunrace, TEC, XLC, PRO och många, många fler.

Bromsreglage & bromshandtag

Här hittar du hela vårt sortiment av bromsreglagen - eller bromshandtag som vissa kallar det - som skapar förutsättningar för ett tryggt och komfortabelt liv i sadeln, och oavsett om du letar efter reglage till ett par slagkraftiga hydrauliska skivbromsar eller reglage till dina traditionella fälgbromsar så är vi helt övertygade om att du hittar reglaget som passar bäst till just din cykel här hos oss. Ett par finare bromsreglage ger alltid en mer lite dynamisk känsla när du bromsar, och i många fall även bättre bromsverkan än ett par lite enklare bromshandtag. Vårt råd är att lägga några kronor extra på själva bromshandtagen, allt för att säkerställa säkrare och roligare cykling.

Väl fungerande bromsar är A och O när det kommer till säkerhet så vi rekommenderar verkligen att du ser över din cykels bromsreglage med jämna mellanrum. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av reglage (både hydrauliska och mekaniska) samt alla möjliga typer av tillbehör (vajrar, adaptrar etc), kort sagt allt du behöver för att du effektivt ska kunna få stopp på din cykel. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer så gör de cyklingen till en säker, trygg och pålitlig upplevelse.

Personlig hjälp med att hitta rätt bromsreglage?

Ibland kan det vara svårt att veta vilka bromsreglage eller bromshandtag som passar bäst till just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika bromsreglage och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa bromsreglage från oss på Spobik

Att köpa bromsreglage eller bromshandtag från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt bromsreglage så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du bromsreglage från väl kända varumärken som t ex Shimano, Avid, Bontrager, Sram, Sunrace, TEC, Topeak, XLC, PRO och många, många fler.