Filter
Sortera
Visar 1353 produkter

En cykeltröja är, tillsammans med en cykelbyxa, ett av de första plaggen som du köper för att kunna klä dig funktionellt under cykelrundan. Fickorna på ryggen gör att du lätt kommer åt bars, gel eller extraplagg, vissa modeller har också förslutningsbara, vattentäta fack för mobilen.

Cykeltröjor

En cykeltröja är inte enbart snygg och sportig utan även ett funktionsplagg som är anatomiskt utformad för just cykling och dess tillhörande rörelser. Det är såklart fullt möjligt att cykla med en helt vanlig tröja men har man väl börjat cykla med en cykeltröja är det svårt att föreställa sig att cykla med något annat. Cykeltröjor är vanligtvis utrustade med smarta fickor på ryggen samt ett lägre skuret ryggparti för att du inte ska bli kall om ryggslutet. På Spobik.se hittar du närmare 500 olika typer av cykeltröjor i alla prisklasser och i alla storlekar. Så är du jakt efter en cykeltröja som matchar dina cykelbyxor, cykelglasögon och cykelkeps eller en cykeltröja för downhill så hittar du den hos oss.

Vi har cykeltröjor från välkända varumärken som Endura, Bontrager, Pearl Izumi, Mavic, Scott, Shimano, Capo, Twin Six, World Jerseys, BBB, Assos, Birk och många fler.

Olika typer av cykeltröjor

Oavsett om du är ny i cykelsvängen och letar efter en billig cykeltröja eller om du är en mer erfaren cyklist på jakt efter det senaste inom cykelvärlden så hittar du det garanterat på Spobik.se. Vi har cykeltröjor till dam och herr i alla storlekar mellan XS-XXXL samt cykeltröjor till juniorcyklister. Här hittar du cykeltröjor utan ärm, med kort ärm och med lång ärm. Tycker du om färg eller föredrar du säkra kort som vitt eller svart? Här finns det en mängd valmöjligheter så oavsett om du gillar diskreta cykeltröjor eller vill sticka ut med mönster och färger som röd, blå, orange och grön så hittar du din nya cykeltröja här. Men innan du blir för fixerad vid hur din cykeltröja ser ut bör du fundera över till vilken typ av cykling du ska använda cykeltröjan till. Cyklar du på en racer är det fördelaktigt att bära en tight tröja som formar sig längs kroppen medan om du cyklar MTB fungerar de lika bra med en cykeltröja med lös passform. I slutändan är det såklart absolut viktigast att du väljer en cykeltröja som du tycker är skön och som passar dig.