Filter
Sortera
Visar 66 produkter

Här hittar du ett brett sortiment av alla våra barncyklar med 27,5"-hjul, samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för både kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Så oavsett om du är på jakt efter en stabil juniorcykel som förädlar balansen, en robust barncykel för äventyrliga rundor i parken eller helt enkelt en fullt tävlingsklar MTB för strapatsrika rundor i stökig terräng så kommer du att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment.

Dessa kvalitativa 27,5-tummare passar i de flesta fall cyklister som är runt 135--165 cm långa (vilket ofta innebär mellan tio till femton år). Dock kan det ofta skilja sig lite beroende på vilken typ av cykel du väljer, så för att vara säker på att du väljer rätt storlek så rekommenderar vi att du använder vår längdväljare för juniorcyklar.

Vi på Spobik sätter alltid säkerheten i första rummet, och eftersom barn är det mest värdefulla vi har så gäller det i ännu större utsträckning för just dessa modeller. Det är verkligen ingen barnlek att bygga underhållande och driftsäkra 27,5-tummare och vi lägger ner massor av tid på att hitta de säkraste och mest lätthanterliga modellerna. Det handlar inte bara om gedigen stabilitet och pålitliga bromsar utan även om reglage som är speciellt anpassade för små händer och inte minst om en bekväm position som ger barnet tydlig uppsikt över både omgivningen och medtrafikanterna.

Men alla förfärliga bieffekter då? Jo, du kommer se till att din blivande fartfantom kan upptäcka hela världen på ett mer hälsosamt, spännande och säkert sätt. Samtidigt som barnet lär sig att värna om vår fantastiska miljö och dessutom förbättrar både sin kondition, styrka och koordination... förfärligt nyttigt tycker vi på Spobik!

Alltid ett brett sortiment av juniorcyklar med 27,5-tumshjul

Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av barncyklar med robusta 27,5-tumshjul! Vi har allt ifrån avskalade terrängcyklar till mer välutrustade cyklar som har alla komponenter som gör vardagen lite enklare och lite roligare. En 27,5-tummare är ett roligt, säkert och hälsosamt sätt att upptäcka världen på, och du kan vara lugn för alla våra modeller håller hög klass och tål utan problem våra nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Och oavsett om du är på jakt efter en stabil barncykel som förädlar balansen, en robust hoj för äventyrliga rundor med kompisarna eller helt enkelt en fullt tävlingsklar MTB för strapatsrika rundor i stökig terräng så kommer du att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment.

Dessa kvalitativa 27,5-tummare passar i de flesta fall cyklister som är runt 135--165 cm långa (vilket ofta innebär mellan tio till femton år). Dock kan det ofta skilja sig lite beroende på vilken typ av cykel du väljer, så för att vara säker på att du väljer rätt storlek så rekommenderar vi att du använder vår längdväljare för juniorcyklar.

Robusta glädjespridare som både är lätthanterliga och pålitliga

Kvalitativa 27,5-tummare ska såklart vara slitstarka, lätthanterliga och dessutom säkra att använda. Men minst lika viktigt är cykelglädjen, den skall tas på absolut största allvar och det är därför samtliga våra barncyklar är ibland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och det kanske bästa av allt, det gynnar faktiskt både barnen och dig som förälder! Cyklisten får en underhållande, lätthanterlig och tålig juniorcykel samtidigt som du som förälder uppnår full sinnesro, eftersom du vet att vi på SpoBik ställer minst lika höga krav på barncyklarna som vi gör på modellerna för vuxna.

Vi sätter alltid säkerheten i första rummet

Vi på Spobik sätter alltid säkerheten i första rummet, och eftersom barnen är det absolut värdefullaste vi har så gäller det i ännu större utsträckning för dessa juniormodeller. Det är verkligen ingen barnlek att bygga driftsäkra och underhållande juniorcyklar och vi lägger ner stora mängder av tid på att leta upp de säkraste och mest lätthanterliga 27,5-tummarna vi kan hitta. Det handlar inte bara om gedigen stabilitet, pålitliga material och effektiva bromsar utan även om reglage som är speciellt anpassade för mindre händer och inte minst om en position i sadeln som skapar god uppsikt över omgivningen och alla medtrafikanter.

Pålitlig slitstyrka som klarar både skoj, stoj och äventyrlig lek 

När du ska köpa en barncykel så vill du såklart att den ska hålla i många år framöver, och samtidigt tåla alla former av lek och utflykter. Barnasinnet måste få sitt spelrum, men när det väl kommer till kritan så måste en barncykel vara både säker och pålitlig nog för att kunna användas för att cykla till parken, åka på cykelutflykt med eller för skoj, stoj och lek på utmanande skogsstigar i stökig terräng. Alla våra 27,5-tummare är konstruerade för att tåla vardagligt slit och släng, vilket borgar för att de kan gå i arv till syskon eller ge ett bra pris på andrahandsmarknaden.

De vanligaste variationerna av barncyklar 

Det är ingen större skillnad på det som många kallar för pojkcykel eller flickcykel, det som varierar är vanligtvis formen på ramen, utrustningen och själva färgsättningen. Men en indelning i kategorier känns ju numera lite förlegat och självklart går det precis lika bra för både hen, han eller hon att använda dessa underhållande barncyklar med 27,5-tumshjul. Du och ditt barn väljer helt enkelt den modell som ni gillar mest, eller den cykel som ni tycker passar er bäst... svårare än så är det inte!

Behöver du hjälp med att hitta rätt juniorcykel?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av juniorcykel som passar till ditt barn. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika 27,5-tummare och hjälper dig gärna att hitta rätt cykel till just ditt barn.

Att köpa barncykel med 27,5-tumshjul från Spobik

Att köpa juniorcykel med 27,5-tumshjul från oss på Spobik är barnsligt enkelt, och det gäller utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!