Filter
Sortera
Visar 104 produkter

Oavsett om du ska cykla vätternrundan eller bara pendla till jobbet så behöver du få med dig tillräckligt med vätska. Här hittar du cykelflaskorna som skapar ett väl hydrerat liv av hög klass, samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter en termosflaska som håller drycken sval eller en termosflaska som håller blåbärssoppan varm så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Vi har ett omfattande sortiment av produkterna som gör ditt liv i sadeln till en 5-stjärnig upplevelse och vi erbjuder allt från tåliga flaskor i metall som håller drycken väl kyld till praktiska plastflaskor i olika storlekar som ser till att du får med dig ditt vatten. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika flaskor från väl kända varumärken som t ex Elite, GribGrab, Scott, Syncros, Cannondale, PRO, BBB, Fox, Camelbak, TEC och många, många fler.

Cykelflaskor

Här hittar du hela vårt sortiment av cykelflaskorna som skapar rätt förutsättningar för ett väl hydrerat liv i sadeln, och oavsett om du ska cykla vätternrundan eller bara pendla till jobbet så behöver du få med dig tillräckligt med vätska. Fysiskt ansträngande träning medför att du tappar vätska och därför är det viktigt att fyller på med ny vätska när du tränar. En cykelflaska är smidig att ta med sig på rundan, då har du alltid vatten nära till hands vilket är perfekt när du blir törstig.

Du alltid montera en flaskhållare på ramen och den största fördelen med det är att du smidigt och enkelt kan få tag i din cykelflaska utan att du behöver stanna och kliva av cykeln. Vi har cykelflaskor som rymmer allt mellan 0.2 liter upp till en hel liter och oavsett om du letar efter en termosflaska som håller drycken sval eller en flaska som håller blåbärssoppan varm så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Vi har ett omfattande sortiment av produkterna som gör ditt liv i sadeln till en njutbar upplevelse och vi erbjuder allt från tåliga flaskor i metall som håller drycken väl kyld till praktiska plastflaskor i olika storlekar som ser till att du får med dig ditt vatten.

Personlig hjälp med att hitta rätt cykelflaska?

Ibland kan det vara svårt att veta vilka typer av cykelflaska som passar bäst för just dina förutsättningar. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika cykelflaskor och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa cykelflaskor från oss på Spobik

Att köpa cykelflaskor från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt flaska så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika cykelflaskor från väl kända varumärken som t ex Elite, GribGrab, Scott, Syncros, Cannondale, PRO, BBB, Fox, Camelbak, TEC och många, många fler.