Filter
Sortera
Visar 576 produkter

Här hittar du hela vårt breda sortiment av hardtails, där samtliga modeller är utvalda med omsorg för både kvalitet, funktion och sitt specifika syfte. Dessa populära MTB-cyklar är rätt val för nybörjare som vill ha en smakstart på karriären men även för lite mer erfarna cyklister som vill kunna maximera hastigheten på banans mer platta partier. Hos oss på SpoBik så kan du välja mellan 24", 26", 27,5" och 29" i hjulstorlek. Men oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från snabba grusvägsrallyn till stökiga skogsrepor i tekniskt utmanande terräng, och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller levererar högvis av körglädje och solid stabilitet. 

Dessa robusta, lätta okomplicerade MTB-cyklar är utrustade med en dämpad framgaffel och en stel bakre triangel som ger effektiv kraftöverföring. Robusta hjulset (oavsett hjulstorlek) och däck med en bredd som säkerställer imponerande framkomligheten på olika typer av underlag. Cyklarna har effektiva bromsar som tillåter snabba stopp och de är försedda med spänstiga drivlinor för att du snabbt ska kunna komma upp i hastighet och sedan behålla den. Och jo, vi törs lova att du kommer att ha massor av skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån stallkompisarna ute i den kuperade terrängen. 

Men vad säger då bipacksedeln.... finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer skapa hälsosamma vanor, du kommer värna om miljön samtidigt som du sparar värdefull tid när du flyger fram bland stock och sten. Men oavsett vilken modell du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Med en klassisk Hardtail kan du utmana allt och alla!

Här hittar du hela vårt imponerande breda sortiment av hardtail´s, de finns ju en rad olika versioner men alla dessa mångsidiga cyklar kombinerar effektiva drivlinor och smidig framkomlighet med solid stabilitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av hardtails från välkända tillverkare som Trek, Scott, Rock Machine, Superior, Merida, Bergamont, Moustache och Cannondale för att nämna några.

Vi erbjuder massor av temperamentsfulla tvåhjulingar som kombinerar effektiv framkomlighet samt solid stabilitet med pålitligt grepp, och samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mer äventyrlig, mycket snabbare och mycket mer intressant. Oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från slät asfalt till stökiga utförslöpor, och vi överdriver inte när vi påstår att samtliga modeller levererar högvis med körglädje, imponerande och effektiv bromsförmåga. 

Lätta, rappa och okomplicerade cyklar som alltid levererar

Dessa lätta, rappa och okomplicerade MTB-cyklar är utrustade med en högklassig dämpade framgafflar och har en stel bakre triangel som ger imponerande effektiv kraftöverföring. Robusta hjulset (oavsett vilken hjulstorlek du väljer) och däck med en bredd som säkerställer imponerande framkomligheten på olika typer av underlag. Cyklarna har effektiva bromsar som tillåter snabba stopp och de är försedda med spänstiga drivlinor för att du snabbt ska kunna komma upp i hastighet och sedan behålla den. 

Allt från lite enklare till sylvassa hardtails för kräsna proffscyklister

Här hittar du allt från rappa jobbpendlare till fullt tävlingsklara skogsmonster som tar dig på hissnande repor ute i de stökigaste terrängen. Kanske det smartaste valet för förnuftiga fartdårar som vill kunna ge sig ut på långa rundor utan att behöva vara orolig för vilken typ av underlag som följer härnäst? Det här är underhållande hojar med bred repertoar som oftast kan utrusta med alla tillbehören som gör dina vardag lite enklare och lite roligare. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät storstadsdjungel med knagglig kullersten eller tekniskt utmanande skogsterräng för de levererar fin framkomlighet på alla typer av underlag.

Och oavsett vilken hjulstorlek du väljer (du kan välja mellan 26", 27,5" och 29") så kan du alltid hitta en kombination som levererar rätt grepp, hög hastighet, robust slitstyrka och solid kursstabilitet, vilket i praktiken innebär ökad trygghet ute i stigarna. Och oavsett vilken hardtail du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Äventyrliga glädjespridare som både är underhållande och pålitliga

En hardtail bör såklart vara lätt, rapp, tålig och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra hardtails är ibland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån både grannan, sambon och alla stallkompisar ute i terrängen. 

Ett underhållande hjälpmedel som kan skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av hög hastighet, låg vikt och effektiv kraftöverföring så är en hardtail kanske det perfekta hjälpmedlet! Och du kan vara lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Är du på jakt efter ett stabilt träningsredskap som förädlar balans, koordination och teknik? En robust hoj för äventyrliga skogsrundor med bästa kompisarna? En cykel för lååååånga träningsrundor med stallkaraterna? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken hoj du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya mountainbikes innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Personlig hjälp med att hitta rätt hardtail?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ hardtail som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra mountainbike´s och hjälper dig gärna att hitta rätt cykel.

Alltid enkelt att köpa hardtails hos oss på Spobik

Att köpa hardtail hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya hardtail har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!