Filter
Sortera
Visar 284 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av standardcyklar med hjälpsam eldrift, samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter en bekväm jobbpendlare med extra tryck i pedalerna, ett lätthanterligt transportmedel för helt smärtfri vardagsförflyttning eller ett underhållande redskap för rena njutningsrundor med familjen så kommer du att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment.

En indelning i kategorier känns ju nästan lite förlegat och självklart går det precis lika bra för både han, hen eller hon att använda dessa effektiva och hjälpsamma elcyklar. Men ett par traditionella faktum kvarstår - Det här är effektiva transportmedel som på ett underhållande, smidigt och smärtfritt sätt förflyttar dig precis dit du vill med stor precision.

Men har inte standardcyklar elassistans en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både pengar och tid när du friktionsfritt glider fram utan att bli varken svettig eller andfådd samtidigt som du hinner njuta av alla vackra vyer och insupa doften av vår underbara svenska natur. Du kommer dessutom att kunna skapa nya och mera hälsosamma vanor, eftersom du till skillnad mot vad de flesta tror faktiskt kommer bygga upp konditionen med din nya standardcykel med eldrift.

Hos oss hittar du standardcyklar med eldrift för alla!

Letar du efter en elassisterad standardcykel med raka former eller en lätthanterlig elcykel med elegant böljande former, lågt insteg och massor av utrustning så har du klickat dig fram till det rätta stället! Vi erbjuder alltid ett brett sortiment av standardcyklar med eldrift från välkända skandinaviska tillverkare som Kronan, Skeppshult, Nishiki, Batavus samt Winther och även internationella märken som Trek, Scott, Merida, MADE, Frappé, Rock Machine, Superior, Bergamont och Cannondal för att nämna några.

Här hittar du uteslutande elcyklar med klassiska ramformer som i de flesta fall redan från start är utrustade med både skärmar, pakethållare, belysning, lås och vanligtvis även har inkapslade navväxlar som borgar för pålitlig funktion och minimalt med underhåll. För dig som vill uppleva lugnt avslappnande cykelutflykter eller ofta kör kortare sträckor i stan, och som vill skaffa en elcykel som "bara funkar" skall definitivt fortsätta titta på dessa vanliga standardcyklar med eldrift. Och som grädde på moset så erbjuder vi alltid bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en standardcykel av oss.

Allt från lite enklare till mer avancerade elcyklar 

Hos oss hittar du en rad olika typer av eldrivna standardcyklar, allt från lite enklare varianterna för dig som bara vill ha något att cykla korta sträckor på till dig som vill ha högklassigt svenskt hantverk med handgjorda lädersadlar och massor av extrautrustning. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Och oavsett om du väljer att köpa en lite billigare elcykel eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din standardcykel noggrant innan vi levererar den hem till din dörr.

Funktionella, slitstarka och kravlösa elcyklar som tål att användas

En eldriven standardcykel är en bekväm, praktisk, slitstark och kravlös cykel som tål att användas alla dagar i veckan, dessutom hela året runt. Du som pendlar eller cyklar dagligen sparar massor av pengar, skonar vår underbara miljön och bygger samtidigt upp din kondition. En traditionell standardcykel klarar att stå parkerad utomhus, i både ur och skur och den ställer heller inga speciella krav på cyklistens klädsel. Du ska helt enkelt kunna hoppa på cykeln som du står och går... och det ska finnas plats för bagage på den stabila och vettigt utformade pakethållaren. Och oavsett om du väljer att köpa en lite billigare cykel eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din nya cykel noggrant innan vi levererar den hem till din dörr.

Motorer och batterier från välrenommerade tillverkare

En standardcykel med eldrift är utrustad med en elektrisk motor som assisterar dig i din cykling, den levererar all den extra kraft som gör att cyklingen känns underbart lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Elmotorn hjälper dig så länge du trampar, men så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket tryck dina ben lägger på pedalerna, och det är en fin bonus är att du slipper anlända till cykelturens mål med andan i halsen eller med svetten rinnande i pannan.

Här hemma i Sverige är maxhastigheten för alla typer av elassisterade cyklar reglerad till 25 km/h, det går givetvis cykla betydligt mycket fortare men du får göra hela jobbet själv med hjälp av hederlig gammal muskelkraft. Både förbränningsmotorer och elmotorer kräver någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så utgör elektriciteten dess bränsle och tanken utgörs av ett batteri. Alldeles oavsett vilket fabrikat eller vilken modell av elcykel du väljer från oss på SpoBik så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välrenommerade och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza, Brose och Sport Drive.

Behöver du hjälp med att hitta rätt standardcykel med eldrift?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av elassisterad standardcykel som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om alla våra elcyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa standardcykel med eldrift från Spobik

Att köpa standardcykel med eldrift hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt imponerande omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya elcykeln blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!