Filter
Sortera
Visar 4 produkter

Här hittar du hela sortimentet av våra fatbikes med eldrift, samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis för sitt specifika ändamål. Det här är temperamentsfulla nöjesmaskiner som kombinerar högklassig framkomlighet med solid stabilitet, och samtliga modeller är galet underhållande oavsett underlag. Men vad är då nyckeln till framgång? Det handlar givetvis om en solid helhet, men vi vill nog påstå att däckens generösa kontaktyta mot underlaget är den enskild största anledningen till dessa imponerande cyklars stora populäritet.

Vill du kunna trampa på även där underlaget är svårforcerat, stökigt och mjukt så kommer dessa barnsligt roliga cyklar att väcka ditt habegär. Med en eldriven fatbike under fötterna är det mesta möjligt, med dessa extremt underhållande cyklar kan du problemfritt utforska helt nya platser, dessutom oavsett säsong. Vi kan garantera att du kommer att ha högvis med skoj och vi törs nog lova att det enda som kommer att vara bredare än däcken är det där fåniga leendet.

Dessa kraftfulla cyklar är skapade för dig som vill ha så kul som möjligt i så svår terräng som möjligt, vare sig det handlar om soldränkta stränder, vidsträckta fjällmyrar, nypistad manchester eller i mjuk lervälling där andra typer av cyklar har oerhört svårt att ta sig fram. Japp, det här är eldrivna cyklar som älskar nya äventyr och som friktionsfritt kommer kunna ta dig till platser som du aldrig kunnat drömma om tidigare. 

Letar du efter en rapp Fatbike med eldrift? Den finns hos oss!

Här hittar du vårt sortiment av rappa Fatbike´s med eldrift, det här är äventyrliga cyklar som kombinerar potenta drivlinor med klassledande framkomlighet på alla typer av utmanande terräng, och samtliga modeller är galet underhållande helt oavsett vilket underlag som gäller för dagen. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av Fatbike´s med eldrift från välkända tillverkare som Trek, Scott, Rock Machine, Superior, Bergamont, Moustache, BH och Cannondale för att nämna några.

Här hittar du temperamentsfulla tvåhjulingar som kombinerar kraftfull eldrift med övertygande körbarhet samt solid stabilitet, och samtliga modeller besitter egenskaper som gör livet mer äventyrligt och galet mycket roligare. Oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på alla typer av underlag, helt perfekt för kräsna äventyrare som smärtfritt vill kunna korsa både världsdelar och kontinenter.

Allt från lite enklare till sylvassa Fatbike´s med potent eldrift

Hos oss hittar du allt från de lite enklare Fatbike´s med eldrift till mer aggressiva monster som tar dig på hissnande repor ute i okänd terräng. Det självklara valet för förnuftiga fartdårar som vill ha extra tryck i pedalerna och samtidigt vill kunna ge sig ut på utmanade rundor utan att behöva vara orolig för att låren ska ta slut i nästa stigning. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst kör på släta grusvägar, knagglig kullersten, nypistad manchester eller soldränkta sandstränder för den levererar imponerande framkomlighet på precis alla typer av underlag.

En elassisterad Fatbike ser till att du tar dig fram överallt

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du forfarande kunna få njuta av känslan av att enkelt kunna trampa ifrån dina 20 år yngre kompisar så är en elassisterad fatbike det perfekta hjälpmedlet! Du kommer dessutom att kunna skapa hälsosammare vanor, eftersom du till skillnad mot vad de flesta tror så kommer du kunna bygga upp konditionen med din nya Fatbike med eldrift. Och oavsett om du väljer att köpa en lite billigare version eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi noggrant din hoj innan vi levererar den hem till din dörr.

Motorer och batterier från välrenommerade tillverkare

En Fatbike med eldrift är precis som det låter utrustad med en elektrisk motor som assisterar dig i din cykling, den levererar all den extra kraft som gör att cyklingen känns underbart lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Elmotorn hjälper dig så länge du trampar, men så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket tryck dina ben lägger på pedalerna, och det är en fin bonus är att du slipper anlända till resans mål med andan i halsen eller med svetten rinnande i pannan.

Här hemma i Sverige är maxhastigheten för alla typer av elassisterade cyklar reglerad till 25 km/h, det går givetvis cykla betydligt mycket fortare men du får göra hela jobbet själv med hjälp av hederlig gammal muskelkraft. Både förbränningsmotorer och elmotorer kräver någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så utgör elektriciteten dess bränsle och tanken utgörs av ett kraftfullt batteri. Alldeles oavsett vilket fabrikat eller vilken modell du väljer så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välrenommerade och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza, Brose och Sport Drive.

Personlig hjälp med att hitta rätt Fatbike med eldrift?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av redskap med eldrift som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra elcyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa Fatbike med eldrift från Spobik

Att köpa Fatbike med eldrift hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya Fatbike med eldrift har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!