Filter
Sortera
Visar 9 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av trainerdäck som ser till att du kan fortsätta träna när väderförhållandena samt ljusförhållandena slutligen sätter stopp för årets utomhuscykling. Samtliga trainerdäck har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Här hittar du trainerdäck för alla typer av trainers med rulle mot bakhjulet och i alla möjliga olika varianter - breda, smala, exklusiva, och inte minst prisvärda. 

Vi har ett omfattande sortiment av olika trainerdäck (både för mountainbike, racer, hybrid, gravel, touring, trekking, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential hela året runt. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer för trainerdäck, så gör det din cyklingen till en förbättrad upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du trainterdäck från väl kända varumärken som t ex Continental, Schwalbe, Vittoria, Tacx, Elite och många, många fler.

Trainerdäck till din cykeltrainer på Spobik.se

Trainerdäck 

Här hittar du hela vårt sortiment av trainerdäck, som alla ser till att du kan fortsätta träna när väderförhållandena samt ljusförhållandena slutligen sätter stopp för årets utomhuscykling. Samtliga trainerdäck har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Här hittar du modeller för som är anpassade för trainers med rulle mot bakhjulet och i alla möjliga olika varianter - breda, smala, exklusiva, och inte minst prisvärda. Nu för tiden behöver du inte ens besöka en cykelbutik för att hitta högklassiga prylar till din älskade trainer. Du kan enkelt och smidigt handla alla prylar här hos oss på nätet, dessutom till förmånliga priser.

Vi har ett omfattande sortiment av olika trainerdäck (både för mountainbike, racer, hybrid, gravel, touring, trekking, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential hela året runt. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer för trainerdäck så gör de träningen till en effektivare upplevelse.

Personlig hjälp med att hitta rätt trainerdäck 

Ibland kan det vara svårt att veta vilka trainerdäck som passar bäst för just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika trainerdäck och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa trainerdäck från oss på Spobik

Att köpa trainerdäck från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkter så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du trainerdäck från väl kända varumärken som t ex Continental, Schwalbe, Vittoria, Tacx, Elite och många, många fler.