Filter
Sortera
Visar 27 produkter

Här hittar du liniment som skapar förutsättningar för ett behagligt cykelliv av högsta klass, samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Liniment applicerar du på huden och masserar in för att lindra muskelvärk och liknande. Dessa appliceras med fördel innan träningspasset men fungerar även utmärkt efteråt för att läka och dämpa de mest utsatta områdena. Oavsett om du ska du cykla vätternrundan, köra långa söndagsrundor med stallkompisarna eller bara pendla till jobbet så kan det vara bra att säkerställa en effektiv blodcirkulation. Och om du letar efter en hudkräm, massagekräm eller massageolja så är vi övertygade om att du hittar produkten som passar just dig.

Vi har både massagekräm och massageoljor som hjälper dig att öka din prestationsförmåga, samtidigt som de motverkar kramp och muskelsammandragningar. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av liniment som gör ditt liv i sadeln till en behagligare upplevelse och vi erbjuder en rad olika fabrikat och sorter. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av liniment från väl kända varumärken som t ex Assos, Muc-Off, Squirt, Tiger Balsam, Craft och Endura och många, många fler.

Liniment

Här hittar du hela vårt sortiment av liniment som har potential att ge dig ett behagligare liv i sadeln, och oavsett om du ska du cykla vätternrundan, köra långa söndagsrundor med stallkompisarna eller bara pendla till jobbet så kan det vara bra att säkerställa en effektiv blodcirkulation. Om du letar efter en hudkräm, massagekräm eller massageolja så är vi övertygade om att du här hittar produkten som passar just dig.

Du applicerar linementet direkt på huden och masserar sedan in det för att lindra muskelvärk och liknande. De kan med fördel appliceras innan träningspasset men fungerar även utmärkt efteråt för att läka rodnader och dämpa irritation även på de mest utsatta områdena av kroppen. Vi har både massagekräm och massageoljor som hjälper dig att öka din prestationsförmåga, samtidigt som de motverkar kramp och muskelsammandragningar. 

Personlig hjälp med att hitta rätt liniment?

Ibland kan det vara svårt att veta vilka typer av liniment som passar bäst för just dina förutsättningar. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika liniment och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa liniment från oss på Spobik

Att köpa liniment från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt liniment så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika typer av liniment från väl kända varumärken som t ex Assos, Muc-Off, Squirt, Tiger Balsam, Craft och Endura och många, många fler.