Filter
Sortera
Visar 506 produkter

Cykelhandskar ger dig extra grepp och skydd mot väder och vind och om vurpan är framme och du tar emot dig med händerna så minskar risken för tråkiga skrapsår. Här finns isolerade cykelhandskar för vinter, ventilerade cykelhandskar för sommar och vattentäta cykelhandskar för höst och vår i olika material och tjocklekar.

Cykelhandskar

Ett par cykelhandskar hjälper dig att få bättre grepp och gör cyklingen mer bekväm. Vi har cykelhandskar för sommar som vinter med eller utan fingrar. Att använda ett par cykelhandskar på sommaren är främst för att undvika skavsår i händerna medan ett par vinterhandskar hjälper dig att hålla värmen. Med kalla fingrar och händer blir det betydligt svårare att växla och bromsa med handbromsen. Om du skulle råka ut för en vurpa så skyddar även cykelhandskarna dig från skrubbsår på händerna.

Olika typer av cykelhandskar

Förutom att vi har cykelhandskar för alla årstider så kan det finnas andra viktiga funktioner som spelar in när du ska välja cykelhandskar. Kanske du vill kunna använda din smartphone utan att behöva ta av dig handskarna förslagsvis? Eller är det viktigt för dig att det är vind och vattentäta? Letar du efter riktigt varma handskar borde du spana in våra lobster handskar. Förutom att det är väldigt bra fodrade så gör handskens utformning att dina fingrar alstrar värme från varandra. Vi har en mängd olika cykelhandskar med olika funktioner och utföranden i alla storlekar mellan XS – XXXL. Svart är helt klart den färg som dominerar på våra cykelhandskar men vi har även andra schyssta färger som röd, gul, blå och lila.

Vi har cykelhandskar från flera välkända varumärken som Endura, Bontrager, Pearl Izumi, GripGrab, Mavic, Shimano, BBB, Scott, Sealskinz och många fler.