Filter
Sortera
Visar 9 produkter

Här hittar du samtliga våra tempo-/triathlonstyren, och alla modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och nästan oberoende vad du söker så kommer du med största sannolikhet att hitta det du söker i vårt extremt breda sortiment. Och oavsett om du letar efter ultralätta tempopinnar eller ett aerodynamiskt triathlonstyre i aluminium så är vi övertygade om att du hittar modeller som passar bäst för just dina förutsättningar här hos oss.

Vi har ett omfattande sortiment av tempo-/triathlonstyren som passar alla möjliga typer av snabba cyklar (både till racer, tempo, triathlon, touring, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du slutligen väljer för tempo-/triathlonstyre så kommer det att uppgradera din upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du tempo-/triathlonstyren från väl kända varumärken som t ex PRO, Bontrager, BBB, XLC, TEC, Zipp och många, många fler.

Tempo-/Triathlonstyren till din cykel på Spobik.se

Tempo-/triathlonstyren

Om du cyklar på en tempo- eller triathloncykel så är det med största sannolikhet ett racerstyre eller även kallat bockstyre som sitter på din cykel. Här hittar du hela vårt sortiment av styren som passar alla möjliga typer cyklar och som levererar kontaktpunkten du behöver för att kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Vi har allt från kolfiberstyren med integrerade styrstammar för optimal aerodynamik och lägsta möjliga vikt till enklare aluminiumstyren för dig som är en glad motionär. Nu för tiden behöver du inte ens besöka en cykelbutik för att hitta rätt tempo-/triathlonstyre till din cykel utan du kan enkelt och smidigt handla alla prylar här hos oss på nätet och dessutom till förmånliga priser. 

Här hittar du massor av olika tempo-/triathlonstyren och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Här hittar du massor av olika styren i en mängd olika former, bredder och diametrar. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du slutligen väljer för tempo-/triathlonstyre så gör de cyklingen till en effektivare upplevelse.

Tempo-/triathlonstyren i olika material och i storlekar

Ett styre i kolfiber är extremt lätt och styvt samtidigt som det faktiskt är bekvämare, då det effektivt dämpar vibrationerna från underlaget på ett helt annat sätt än vad ett racerstyre i aluminium gör. Styren tillverkas i en rad olika bredder, dels därför att vi som cyklister är lite olika breda över axlarna och dessutom så föredrar vi ju ofta lite olika bredder på styret. 

Personlig hjälp med att hitta rätt tempo-/triathlonstyren

Ibland kan det vara svårt att veta vilket tempo-/triathlonstyre som passar bäst till just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika styren och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt att köpa tempo-/triathlonstyren styren från oss på Spobik

Att köpa tempo-/triathlonstyren från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt pryl så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkter så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du tempo-/triathlonstyren från väl kända varumärken som t ex PRO, Bontrager, BBB, XLC, TEC, Zipp och många, många fler.