Slutar om:

SINGLES DAYS

Till alla prissänkta cyklar

Singles Day 2024

När firar vi Singles Day?

Singlarnas dag eller Guanggun Jie som det ursprungligen heter, firas alltid den 11 november.

Varför firar vi Singles Day?

Singles Day tillkom i Nanjing University i Kina år 1993, av ett gäng studenter som tyckte det var dags att singlarna ska få en egen dag, "alla singlars dag" likt alla hjärtansdag. Singles day hyllar alla singlar och firas passande nog just den 11 november, 11/11 som är siffran för singel. I Sverige började vi fira singles day på riktigt i början av 2010-talet och nu kan man ofta hitta riktigt bra erbjudanden online på singles day.

Singles Day - Världens största shoppingdag

Visste du att Singles Day är större än Black Friday världen över? Ja, det är sant! Singles day är världens största rea-dag. Här i västvärlden dominerar dock black friday fortfarande men Singles Day blir allt mer populärt och 2024 spås bli ännu större rea på singles day i Sverige.

Singles Day 2024 på Spobik.se

På Spobik hittar du alltid ett brett utbud från ledande varumärken, till låga priser. Under Singles Day kommer vi självklart att ladda upp med extra bra erbjudanden på cykel, cykeltillbehör och cykeltrainers. Missa inte det! Passa på att signa upp dig på vårat nyhetsbrev föratt inte missa ett bra erjbudande hos oss på Spobik.se.