Filter
Sortera
Visar 522 produkter

Här hittar du all den utrustning som behövs för att skapa ett problemfritt campingliv av högsta klass, samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter ett tält, en sovsäck, ett köksredskap eller nått matlagningsredskap för grillen så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Bara för att du lämnat huset eller lägenheten så behöver du verkligen inte stå ut med att laga mat över öppen eld eller sova bland kottar och barr när det äntligen blir dags att krypa till kojs. Vi har ett omfattande sortiment av produkterna som gör ditt campingliv till en 5-stjärnig upplevelse och vi erbjuder allt från lyxiga madrasser och hopfällbara stormkök till lyxiga stolar och komfortabla tält som faktiskt är större än en hel del vanliga storstadslägenheter.

Här hittar du förstklassig campingutrustning för alla tillfällen!

Nä du befinner dig ute på nya äventyr så är det förhoppningsvis få upplevelser som påminner om din vardag hemma i gruvan, campinglivet är ju varken tråkigt eller enformigt. Men bara för att du äntligen kunnat stämplat ut från kontoret och lämnat hemmets trygga vrå så ska du ju inte behöva stå ut med att käka smaklös burkmat eller sova bland kottar och barr när det är dags att krypa till kojs. Här hittar du alla redskap och prylar som underlättar för ett högklassigt campingliv, och samtliga produkter har valts ut med omsorg för både funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål.

Ta med rätt typ av campingutrustning till naturupplevelsen

Bara för att du lämnat bekvämligheterna hemma i lägenheten eller huset så behöver du verkligen inte stå ut med ett ineffektiva campingredskap när det äntligen blir dags att dra iväg på efterlängtad semester. Oavsett om du letar efter ett nytt matlagningsredskap för grillen eller ett stort kupoltält för hela familjen så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Vi har ett omfattande sortiment av redskapen och prylarna som gör ditt campingliv till en 5-stjärnig upplevelse och som ser till att du alltid kan njuta av de där värdefulla veckorna du drömt om hela året. En prima naturupplevelse har nog aldrig legat närmare till hands!

Massor av användbara och smarta prylar för ditt campingliv

I denna kategori ingår egentligen allt som underlättar och adderar till ditt campingliv, allt från redskap för att göra upp eld till utrustning för att diska ur kastrullerna så att de håller sig rena och fräscha. Genomgående för alla dessa lätthanterliga och smarta redskap och prylar är att de effektivt maximerar funktionen samtidigt som de minimerar volymen på din packning. Vårt grundläggande råd är att inte ta med för ner för mycket prylar, packa hellre smart för att säkerställa att du kan hantera alla de utmaningar som kan tänkas dyka upp på nästa äventyr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt campingutrustning?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av campingutrustning som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om vår campingutrustning och hjälper dig gärna att hitta rätt produkt.

Enkelt att köpa campingutrustning online från oss på Spobik

Att köpa campingutrustning hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt produkt så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut din nya campingutrustning så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!