Filter
Sortera
Visar 116 produkter

Här hittar du hela vårt breda sortiment av cyklar för Enduro, där samtliga modeller är utvalda med omsorg för både kvalitet, funktion och sitt specifika syfte. Dessa adrenalinstinna terrängcyklar briljerar oavsett vad du utsätter dem för och är rätt val för erfarna cyklister som vill maximera hastigheten i utförslöporna men även för kräsna nybörjare som vill ha en smakstart på karriären. Och oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från intensiva klättringar till tekniska repor i extremt utmanande terräng, och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller levererar högvis av körglädje och solid kursstabilitet. 

Dessa imponerande hojar har avancerade dämpare med långa slaglängder, robusta hjulset med däck som säkerställer imponerande framkomligheten på alla typer av underlag. Och cyklarna har kraftfulla skivbromsar som säkerställer snabba stopp och de är såklart försedda med spänstiga drivlinor för att du snabbt ska kunna komma upp i hastighet och sedan behålla den. Och jo, vi törs lova att du kommer att ha massor av skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du rappt rullar fram i terrängen med full kontroll. 

Det här är potenta hojar som går lika bra utför som uppför, och samtliga modeller besitter massor av lekfullhet, förtroendeingivande stabilitet, effektiv kraftöverföring och känns precis lika hemma på din lokala slinga som på outforskade berg i svensk fjällmiljö. Tack vare kombinationen av en välbalanserad geometri och generös dämpning med massor av inställningsmöjligheter så sväljer cyklarna glupskt och effektivt allt i sin väg. Vilket i praktiken innebär att du problemfritt kan hantera svåra situationer på ett nästan överraskande enkelt sätt. Detta i kombination med pålitliga komponenter gör endurocyklarna till något alldeles extra... vilket du kommer märka redan efter de första tramptagen.

Men vad säger då bipacksedeln.... finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer skapa hälsosammare vanor och du kommer värna om miljön samtidigt som du har galet skoj när du ute bland stock och sten flyger fram mot höga hopp och bottenlösa drops. Och oavsett vilken modell du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Skaffa dig en vansinnigt underhållande berg-och-dal-bane-maskin 

Här hittar du hela vårt imponerande breda sortiment av Enduro, de finns ju en rad olika typer men gemensamt är att alla dessa vansinnigt underhållande hojar är att de kombinerar smidig framkomlighet med solid stabilitet och pålitliga drivlinor med effektiv kraftöverföring. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av Enduro från välkända tillverkare som Trek, Scott, Merida, Rock Machine, Superior, Bergamont, Moustache, BH och Cannondale för att nämna några.

Cykeltypen som på senare år tagit hela MTB-världen med storm bara fortsätter att växa! Och när det ska gå snabbt utför men samtidigt ska gå att kunna trampa sig uppför en brant backe så är en Enduro helt rätt val. Här handlar de uteslutande om långa slaglängder och avancerad kinematik vilket säkerställer att du klarar tuffa utförslöpor men samtidigt skapar tillräckligt med trampeffektivitet för att du skall kunna ta dig uppför stigarna helt för egen maskin. En mångsidig Enduro är kanske det smartaste valet för dig som vill kunna flyga fram på utmanande banor och leder i Åre, Gesunda, Järvsö, Flottsbro och Sälen. Det här är absolut inga rena utförscyklar, men med en Enduro så skulle nog de flesta av oss kunna cykla mycket snabbare... oavsett om stigen lutar nedför eller uppför.

Vi erbjuder massor av temperamentsfulla Enduro´s som briljerar nästan oavsett vad du utsätter dem för tack vare kombinationen av effektiv kinematik och väl balanserade slaglängder. Helt rätt val både för erfarna cyklister som vill kunna maximera hastigheten i serpentinerna och även för ambitiösa nybörjare som vill ha en smakstart bland träbryggorna för att sedan avslappnat kunna njuta av vackra vyer över dalgångarna. Och oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från snabba klättringar till stökiga utförsrepor i utmanande terräng, och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller levererar högvis av körglädje och effektiv bromsförmåga samt gör din vardag mer äventyrlig, mycket snabbare och mer intressant.

För hissnande repor i de stökigaste branterna

Här hittar du allt från mångsidiga hojar som trivs på alla typer av underlag till tävlingsklara enduromonster som tar dig på hissnande repor ute i de stökigaste branterna. Det här är underhållande cyklar och ett ruggigt smart val för äventyrliga fartdårar som vill kunna ge sig ut på tekniskt krävande rundor utan att behöva vara orolig för vilken typ av underlag som följer härnäst? Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst trampar uppför kebnekaise eller trivs helt enkelt alla former av i utmanande skogsterräng för de levererar imponerande framkomlighet i alla typer av sluttningar.

Oavsett vilken hjulstorlek du väljer så kan du alltid hitta en kombination som levererar bra grepp, klassledande kinematik, rätt hastighet och stabil kursstabilitet, vilket i praktiken innebär ökad trygghet ute i terrängen. Det här är hojar som går precis lika bra utför som uppför, och samtliga modeller besitter lekfullhet, förtroendeingivande stabilitet, effektiv kraftöverföring och känns precis lika hemma på din lokala slinga som på outforskade leder i vacker svensk fjällmiljö. Tack vare kombinationen av en välbalanserad geometri och dämpning med högvis av inställningsmöjligheter så sväljer de glupskt och effektivt allt i sin väg. Och oavsett vilken typ av Enduro du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Atletiska glädjespridare och vansinnigt roliga mångsysslare 

En Enduro bör givetvis vara både rapp, kvick, lätthanterlig, effektiv, pålitlig och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på absolut största allvar och det är därför samtliga våra Enduro´s är ibland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån både grannen och alla stallkompisar ute i den kuperade terrängen. 

Men har inte en Enduro en förfärligt massa läskiga bieffekter? Jo, du kommer skapa hälsosammare vanor och du kommer värna om miljön samtidigt som du har galet skoj när du flyger fram ute bland stock och sten. Och oavsett vilken modell du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Underhållande cyklar som ser till att du kan skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av hög hastighet och nästan gränslös framkomlighet så är en Enduro kanske det perfekta hjälpmedlet! Och du kan vara lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. 

Är du på jakt efter ett stabilt träningsredskap som förädlar både lungkapacitet, balans och teknik? En ballistisk skogsmissil som ser till att du kan hantera aggressiva spårval på ett häpnadsväckande enkelt sätt? En rapp monstertruck för hissnande utförslöpor i bikeparken? Eller har du helt enkelt tröttnat på ditt stela gamla skrälle och siktar på att snabbt fylla skåpet med medaljer och bucklor, ja då är en Enduro troligen ditt nya vapen. Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken hoj du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya mountainbike innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt Enduro?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ Enduro som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra Enduro och hjälper dig gärna att hitta rätt cykel.

Smidigt och enkelt att köpa Enduro från oss på SpoBik

Att köpa Enduro hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya hoj har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!