Filter
Sortera
Visar 10 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av mountainbikeramar, där samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Samtliga modeller besitter en repertoar som gör äventyrliga cyklisters liv både roligare och rappare. Men oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från snabba grusvägsrallyn till stökiga skogsrepor med stallkamraterna, och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller levererar massor av körglädje, hög hastighet och solid stabilitet. 

Ett självskrivet alternativ för äventyrliga fartdårar som söker nya utmaningar och helst håller till på stökiga underlag. Det här är troligen det optimala redskapen för kräsna pendlare och ambitiösa MTB-cyklister som aldrig lämnar något åt slumpen.

Men vad säger då bipacksedeln.... finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både pengar och tid när du flyger fram på skogsstigarna. Jo, vi kan garantera att du kommer kunna skapa hälsosammare vanor och samtidigt att ha högvis med skoj i sadeln. Det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där fånigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån konkurrenterna.

Mountainbikeramar till din cykel på Spobik.se

Ramar till olika typer av Mountainbikes!

Här hittar du hela vårt sortiment av ramar till mountainbikes, de finns ju en rad olika typer men gemensamt är att samtliga dessa kombinerar pålitliga drivlinor med smidig framkomlighet med solid stabilitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av ramar till mountainbikes från välkända tillverkare som Trek, Scott, Rock Machine, Superior, Merida, Bergamont, Moustache, BH och Cannondale för att nämna några.

Här hittar du ramar till temperamentsfulla tvåhjulingar som kombinerar effektiv framkomlighet samt kvick respons med solid stabilitet, och samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mer äventyrlig, mycket roligare och galet mycket snabbare. Oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från slät asfalt till stökiga utförslöpor, och vi överdriver inte när vi påstår att samtliga modeller levererar högvis med körglädje, imponerande och effektiv bromsförmåga. 

Ramar till allt från fullt tävlingsklara till lite enklare Mountainsbikes

Här hittar du ramar till allt från mångsidiga jobbpendlare till fullt tävlingsklara downhillmonster som tar dig på hissnande repor ute i de stökigaste branterna. Kanske det smarta valet för förnuftiga fartdårar som vill kunna ge sig ut på långa rundor utan att behöva vara orolig för vilket under lag som följer härnäst? En mountainbike är en underhållande hoj med bred repertoar som oftast kan utrusta med alla tillbehören som gör dina vardag lite enklare och lite roligare. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät stadsdjungel med knagglig kullersten eller tekniskt utmanande skogsterräng för de levererar högklassig framkomlighet på nästan alla typer av underlag. Och oavsett vilken ram du väljer så handlar det alltid om stommar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Äventyrliga glädjespridare som både är underhållande och pålitliga

En mountainbike bör såklart vara lätthanterlig, rapp, tålig och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra ramar till mountainbikes bland de mest underhållande du kan hitta i sitt segment. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån både grannan, sambon och alla stallkompisar ute i den kuperade terrängen. 

Ett underhållande hjälpmedel som kan skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av hög hastighet och nästan gränslös framkomlighet så är en MTB kanske det perfekta hjälpmedlet! Och du kan vara lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Är du på jakt efter ett stabilt träningsredskap som förädlar balans och teknik? En robust hardtail för äventyrliga skogsrundor med bästa kompisarna? En heldämpad endurohoj för hissnande utförslöpor i bikeparken? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken ram du slutligen väljer så levererar vi den hem till din dörr. 

Personlig hjälp med att hitta rätt mountainbikeram?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av mountainbike som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra mountainbikeramar och hjälper dig gärna att hitta rätt cykel.

Enkelt att köpa mountainbikeram från oss på Spobik

Att köpa en mountainbikeram hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!