Filter
Sortera
Visar 237 produkter

Bergamont erbjuder komfortabla och mångsidiga modeller som riktar sig mot alla typer av cyklister. Så oavsett om du ska bara ska ta en kort tur ner på stan, om du ska iväg på ditt livs cykeläventyr eller cykla i skogen så kommer ge en Bergamont ge dig ett stort leende på läpparna.

Användningsområdet för cyklar från Bergamont är verkligen horizontbrett och det här är cyklar som trivs precis lika bra på asfalten som på grusvägar eller lite enklare skogsstigar. Perfekta cyklar för dig som smärtfritt vill kunna förändra invanda gamla resemönster och låta miljöboven stå kvar där nere i garaget, dessutom alla dagar i veckan.

Heritage - Attitude - Passion

Hamburg utgör arvet, hamnstaden utgör "porten till världen" - En Hansastad med rikt kulturliv och en nordtysk mentalitet, här värderas ärlighet högt och en hederlig handskakning räcker långt. Märkets födelseplats utgörs av den livliga stadsdel St. Pauli som, med välkända Reeperbahn i spetsen, utgör centrum för stadens hypnotiska kulturliv. Områdets kreativa energi, inspirerande mångfald och livliga tradition utgör källan till en tydlig ambition att skapa tvåhjulig perfektion.

Att våga gå sin egen väg, att göra saker lite annorlunda, att kanske vara lite grov runt kanterna och att alltid vara ärlig, uppriktig samt öppen är karaktärsdrag som bygger goda vanor och skapar rätt attityd.

Drivkraften kan vara den underbara känslan av frihet, det ökade välmåendet, närheten till naturen, det miljömässigt hållbara, äventyret och inte minst glädjen. Allt skulle kunna kokas ner till ett enda ord - Passion, med hängivet engagemang och nästan gränslös kärlek till cyklar och cykling.

För alla personligheter och alla tillfälligheter

Tack vare ett minst sagt brett program av olika modeller kan man erbjuda en cykel för alla personligheter och för alla typer av användningsområden. Tyskarna har en tydlig målsättning som innebär att det skall vara både enkelt, smidigt och roligt att äga och leva med en cykel från Bergamont. Att hög kvalitet och pålitlig funktion alltid ligger i fokus är väl nästan självskrivet när det handlar om nordtyska produkter, och mycket få företag i cykelbranschen har gått segrande ur lika många provkörningar och tester som Bergamont. 

Att köpa Bergamont på nätet

Att köpa cykel på nätet hos Spobik är alltid enkelt, och cyklar från Bergamont utgör självklart inget undantag! Vi föreslår att du hittar rätt hoj genom vår smidiga cykelväljare, där du enkelt kan filtrera fram rätt storlek genom att ange din kroppslängd. Känner du dig fortfarande lite osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du vår kundtjänst genom att ringa, maila eller chatta... du väljer såklart själv! När du väl hittat rätt cykel så monterar, finjusterar och provcyklar vi din cykel innan vi helt utan extra kostnad fraktar den hem till din dörr. Har du köpt tillbehör i samma beställning (t.ex. en pakethållare eller en cykeldator) så monterar vi givetvis även dessa på din cykel innan vi skickar den hem till dig. Låter det enkelt? Det ska det vara!

Hos Spobik hittar du större delan av Bergamonts breda sortiment: allt från de urbana pendlarna till de heldämpade elcyklarna och de praktiska transportcyklarna.