Filter
Sortera
Visar 41 produkter

Här hittar du sortiment av samtliga våra trehjulingar, alla modeller har valts ut med omsorg för både kvalitet och funktion. Så oavsett om du är på jakt efter en stabil första cykel som ser till att barnet lär sig att trampa, en leksak för nya äventyr i lekparken eller ett underhållande redskap för strapatsrika rundor hemma på gården så kommer du att hitta det du söker i vårt sortiment. Dessa stabila trehjulingar passar i de flesta fall cyklister som är runt 2, 3 eller 4 år gamla - men det beror givetvis mer på barnets längd än hur gammalt det är. En enkel grundregel är att en trehjuling är lämplig för barn som är upp till strax över meter långa.

Vi på Spobik sätter alltid säkerheten i första rummet, och eftersom barn är det mest värdefulla vi har så gäller det i ännu större utsträckning för de allra minsta modellerna. Det är ingen barnlek att bygga driftsäkra 3-hjulingar och vi lägger ner massor av tid på att hitta de säkraste och mest lätthanterliga modellerna. Det handlar inte bara om gedigen stabilitet och pålitlig funktion utan även om en bekväm position som ger barnet tydlig uppsikt över både omgivningen och alla medtrafikanter.

Men alla förfärliga bieffekter då? Jo, du kommer se till att din blivande lilla fartfantom kan upptäcka hela världen på ett mer hälsosamt, roligt och säkert sätt. Samtidigt som barnet lär sig att värna om vår miljö och dessutom förbättra både balans, kondition och koordination... förfärligt nyttigt tycker vi på Spobik!

Alltid ett brett sortiment av klassiska trehjulingar

Hos oss hittar du alltid ett utbud av klassiska trehjulingar! En trehjuling är ett roligt, säkert och hälsosamt sätt att upptäcka världen på, och du kan vara lugn för alla våra modeller håller hög klass och tål utan problem våra nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask och blask. En stabil första cykel som ser till att barnet lär sig att trampa och en spännande leksak för nya äventyr hemma i vardagsrummet eller ett underhållande redskap för strapatsrika rundor i lekparken.

Dessa stabila trehjulingar passar i de flesta fall cyklister som är runt 2, 3 eller 4 år gamla - men det beror givetvis mer på barnets längd än hur gammalt det är. En enkel grundregel är att en trehjuling är lämplig för barn som är upp till strax över en meter långa.

Robusta glädjespridare som både är lätthanterliga och pålitliga

En trehjuling ska såklart vara stabil, lätthanterliga och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är cykelglädjen, den skall tas på absolut största allvar och det är därför samtliga våra barncyklar är ibland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och det kanske bästa av allt, det gynnar faktiskt både barnen och dig som förälder! Barnen får en underhållande, lätthanterlig och tålig första cykel som du som förälder uppnår full sinnesro, eftersom du vet att vi på SpoBik ställer minst lika höga krav på barncyklarna som vi gör på modellerna för vuxna.

Vi sätter alltid säkerheten i första rummet

Vi på Spobik sätter alltid säkerheten i första rummet, och eftersom barnen är det absolut värdefullaste vi har så gäller det i ännu större utsträckning för de minsta modellerna. Det är ingen barnlek att bygga driftsäkra och underhållande trehjulingar och vi lägger ner stora mängder av tid på att leta upp de säkraste och mest lätthanterliga modellerna vi kan hitta. Det handlar inte bara om gedigen stabilitet och fällbara flak utan även om en sadel som är enkel att rengöra när olyckan är framme och inte minst om en position i sadeln som skapar god uppsikt över omgivningen och alla medtrafikanter.

Pålitlig slitstyrka som klarar både skoj, stoj och lek 

När du ska köpa en trehjuling så vill du såklart att den ska hålla i många år framöver, och samtidigt tåla alla former av lek och utflykter. Barnasinnet måste självklar få stort spelrum, men när det väl kommer till kritan så måste en trehjuling vara både säker och pålitlig nog för att kunna användas för både skoj, stoj och lek. Våra modeller är konstruerade för att tåla vardagligt slit och släng, vilket borgar för att den kan gå i arv till syskon eller ge ett bra pris på andrahandsmarknaden.

En 3-hjuling passar lika bra för hon, hen eller han 

En indelning i kategorier känns ju numera lite förlegat och självklart så går det precis lika bra för hen, han eller hon att använda dessa underhållande 3-hjulingar. Du och ditt barn väljer helt enkelt den modell som ni gillar mest, eller kanske den version som du tycker passar er bäst... svårare än så är det inte!

Att köpa trehjuling från Spobik

Att köpa 3-hjuling från oss på Spobik är faktiskt barnsligt enkelt, och det gäller utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!