Filter
Sortera
Visar 2 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av ramar till racercyklar, där samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Alla ramar besitter en repertoar som gör ditt liv roligare och galet mycket snabbare. Oavsett vilken ram du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från långa raksträckor till branta uppförsbackar, och vi överdriver inte när vi påstår att alla stommar levererar massor av körglädje, hög hastighet och solid stabilitet. 

Ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som söker en sportig racekänsla och helst håller till på  asfaltbelagda underlag. Körställningen är helt klart framåtlutad, vilket både ökar effektiviteten och sänker luftmotståndet. Det här är troligen det optimala redskapen för kräsna pendlare och ambitiösa landsvägscyklister som som aldrig lämnar något åt slumpen.

Men vad säger då bipacksedeln.... finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både pengar och tid när du flyger fram på varierande underlag . Jo, vi kan garantera att du kommer kunna skapa hälsosammare vanor och samtidigt att ha högvis med skoj i sadeln. Det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där fånigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån din prylgalna granne i uppförsbackarna.

Racerramar till din cykel på Spobik.se

Snabba racerramar som passar de flesta typer av personligheter!

Här hittar du hela vårt sortiment av ramar till racercyklar, de finns ju en rad olika typer av rappa cyklar men här handlar det uteslutande om ramar till snabba och effektiva landsvägscyklar för oss som älskar nya utmaningar lika mycket som höga hastigheter. Gemensamt för dessa aerodynamiska ramar är kombinationen effektiv kraftöverföring och höga hastigheter. 

Dessa högklassiga stommar sätter fullt fokus på kraftöverföring och hastighet samt utrustas med smala gummin för att säkerställa maximala farter på släta underlag. Körställningen ligger åt det mer aggressiva hållet och ser till att cyklisten kan nyttja de största muskelgrupperna, vilket både ökar trampeffektiviteten och ger en effektivare kraftöverföring. Men oavsett om du är kräsen motionär på elitnivå eller ett blivande fullblodsproffs så kommer du att få ta i för att hålla jämna steg med dessa snabba cyklar.

Vindsnabba speedkulor som alltid är redo för nästa race

Här hittar du allt från prisvärda träningspartners till vassa speedkulor med högklassig fartprestanda som ser till att sekunderna går lite saktare. Det här är snabba cyklar med en sportig repertoar som levererar höga hastigheter på alla typer av släta underlag, ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som tryggt vill kunna rulla fram på slät asfalt i de flesta typer av förhållanden. Och oavsett vilken ram du väljer så är det alltid en av högsta kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Effektiva ramar som både är vridstyva och aerodynamiska

En vass racerram är både effektiv, vridstyv, lätt och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och därför är samtliga ramar ibland de mest underhållande och mest kompetenta du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du trampar ifrån konkurrenterna. 

Det här är ramar med en tydligt sportig repertoar som levererar riktigt höga hastigheter på alla typer av släta underlag, ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som tryggt vill kunna trampa fram på slät asfalt med vetskapen att det finns pulver kvar till slutspurten. Effektiva redskap för kräsna cyklister som prioriterar underhållande körglädje men samtidigt vill kunna dra ifrån de närmsta konkurrenterna. Japp, samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mycket snabbare, mer effektiv och betydligt mer intressant.

Vass stomme som har kapacitet att leverera fina pallplatser!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av lågt rullmotstånd och hög hastighet så är en snabb cykel troligen den perfekta motivationen.

Körställningen på en racercykel är tydligt framåtlutad, vilket både ökar effektiviteten och sänker luftmotståndet. Många tror att ett bockstyre är obekvämt men vi vill påstå att det är det mest komfortabla och flexibla styret av alla, vilket du snabbt kommer märka på de lite längre söndagsrundorna i glada stallkamraters sällskap.

Är du på jakt efter en rapp hoj som har potential att förädla både lungkapacitet, balans och teknik? En kvick jobbpendlare som även ställer upp på underhållande helgrundor med kompisarna? En pålitligt transportmedel som är betydligt mycket snabbare och rappare än hybriden? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken racerram du slutligen väljer så levererar vi den hela vägen hem till din dörr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt racerram?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av ram som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika ramar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa racerram online från oss på Spobik

Att köpa racerram hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!