Filter
Sortera
Visar 75 produkter

Här hittar du tillbehören till din trainers som ser till att du kan fortsätta träna när hösten kommer och förhållandena slutligen sätter stopp för årets utomhuscykling, och samtliga tillbehör har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter en trainermatta, ett svettskydd eller nån annan en reservdel så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Nedan hittar du massor av olika tillbehör till din trainer, men gemensamt för samtliga tillbehör är att de är tillverkade av välrenommerad företag som Wahoo Fitness, Saris, Tacx, Oreka och Elite.

Tillbehör till träningsredskapet som ständigt ökar i populäritet!

Här hittar du tillbehören till din trainers som ser till att du kan fortsätta träna när hösten kommer och förhållandena slutligen sätter stopp för årets utomhuscykling, och oavsett om du letar efter en trainermatta, ett svettskydd eller nån annan en reservdel eller tillbehör så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Förr var inomhuscykling i princip en otänkbar idé, det skedde bara under de allra värsta väderförhållandena eller när idrottare skulle återhämta sig från skador med olika former av rehabilitering. Nu för tiden är det däremot mycket vanligt för alla typer av cyklister att fortsätta med sin inomhusträning med en cykeltrainer under årets mörkare halvår. Varför ska du låta dåligt väder och vinterkyla hindra en från att göra det du verkligen gilllar? Att cykla inomhus på en cykeltrainer ökar ständigt i populäritet, och vi på SpoBik är inte det minsta förvånade. Dels för att det är en säker, smidig, praktisk och effektiv motionsform och dels för att du kan nyttja din vanliga cykel året runt. 

Imponerande brett sortiment av tillbehör till cykeltrainers 

Här hos oss på SpoBik så hittar du ett imponerande brett utbud av tillbehör till trainers, och givetvis till riktigt bra priser. Vi har tillbehör som passar olika typer av budget, men med det gemensamt att samtliga kommer från några av de mest välrenommerad tillverkarna i världen, som tex;

  • Saris
  • Wahoo Fitness
  • Tacx
  • Elite
  • Oreka

Vi har massor av olika typer av tillbehör, vissa är nödvändigare än andra men de ”andra” kan faktiskt tillföra helt nya dimensioner till din träningsupplevelse. Vad sägs om en aktiv nivåsimulator eller en interaktiv trainerfläkt som kyler ner dig ju hårdare du tränar och tar i? Du hittar även mer analoga tillbehör som trainerdäck, trainermattor eller svettskydd så du slipper slita på dina vanliga däck eller blöta ner ditt blanka golva i vardagsrummet.

Enkelt att köpa tillbehör till trainers online från Spobik

Att köpa tillbehör till trainers från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. För att hitta de tillbehör som passar just dig kan du alltid börja med att ta hjälp av våra filter. Och om det här med cykeltrainer är nytt för dig är det såklart svårt att veta vad som är bästa att börja med och då rekommenderar vi dig att istället kontakta någon av våra experter i kundtjänst via telefon, e-post eller chatt... du väljer själv! De kan allt om trainers och hjälper dig mer än gärna att hitta tillbehören som passar för just dina behov. Låter det enkelt? Det ska det ju vara!

Nedan hittar du massor av olika tillbehör till din trainer, men gemensamt för samtliga tillbehör är att de är tillverkade av välrenommerad företag som Wahoo Fitness, Saris, Tacx, Oreka och Elite.