Filter
Sortera
Visar 129 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av racerhybrider, där samtliga modeller är utvalda med stor omsorg för både kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Dessa rappa cyklar har en egenskaper som gör din vardag både effektivare, snabbare och mer underhållande. Och oavsett vilken modell du väljer så kan vi garantera att samtliga modeller levererar högvis av cykelglädje, hög hastighet och pålitlig bromsförmåga. 

Racerhybriderna är utrustade med lite smalare däck för att säkerställa rätt hastighet och de har oftast raka styren för att ge bra uppsikt och säkerställa kvick manöverförmåga. De har högklassiga bromsar som tillåter snabba stopp och sportiga växelsystem som ser till att du snabbt kan komma upp i hastighet igen. Körställningen är lite lätt framåtlutad och ger en perfekt kombination av komfort och maximal utdelning från varje tramptag. Och jo, vi kan garantera att du kommer att ha högvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite smått missklädsamt är det där fånigt breda leendet som uppstår varje gång du nästa friktionsfritt trampar ifrån din prylgalna granne på väg till jobbet.

Det här är slagfärdiga cyklar med bred repertoar som levererar hög hastighet på de flesta typer av släta underlag, ett självskrivet alternativ för aktiva cyklister som effektivt vill kunna ta sig fram på allt från släta cykelbanor till knagglig kullersten. Optimala redskap för pendlare, motionärer och andra typer av cyklister som prioriterar hastighet och kvick manöverförmåga men samtidigt vill kunna ge ta sig fram på lite ojämnare underlag med full kontroll.

Rappa racehybrider för alla tillfällen och alla personligheter!

Här hittar du hela vårt breda sortiment av hybrider, de finns ju en rad olika typer och här handlar det uteslutande om snabba, rappa och smidiga racehybrider. Gemensamt för dessa kvicka cyklar är kombinationen av effektiva drivlinor, smidig framkomlighet och pålitlig funktionalitet. Vi erbjuder massor av olika racehybrider från välkända skandinaviska tillverkare som Skeppshult, Nishiki, Batavus samt Winther och även internationella märken som Trek, Scott, Merida, MADE, Frappé, Rock Machine, Superior, Bergamont och Cannondal för att nämna några.

Dessa körglada racehybrider har högklassiga stommar som sätter full fokus på effektiviteten och de är ofta utrustade med lite smalare däck för att säkerställa ett lågt rullmotstånd och maximal hastighet på plana underlag. De har alltid effektiva bromsar som tillåter snabba stopp och sportiga växelsystem med en utväxling som ser till att du kan bibehålla höga hastigheter även över riktigt långa distanser. Körställningen ligger åt det mer aggressiva hållet och ser till att cyklisten kan nyttja de största muskelgrupperna, vilket både ökar trampeffektiviteten och ger en effektivare kraftöverföring. 

Allt från snabba jobbpendlare till handbyggda finåk med extra allt

Här hittar du allt från rappa jobbpendlare som ställer upp oavsett körsträcka till dig som vill ha högklassigt svenskt hantverk med högklassiga detaljer som inte adderar en massa onödig vikt. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Det här är underhållande sportcyklar som ofta kan utrustas med tillbehören som gör dina vardag lite behagligare och lite smidigare. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät stadsdjungel med knagglig kullersten eller lite mer tekniskt utmanande terräng för de levererar riktigt fin framkomlighet på alla typer av släta underlag. Och oavsett vilken typ av hybrid du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Praktiska glädjespridare som både är rappa, pigga och kvicka

En riktigt vass racehybrid ska vara både lätthanterlig, rapp, smidig, kvick, kursstabil och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra racehybrider är ibland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån både grannan, sambon och arbetskompisarna på de slingriga cykelbanorna. Japp, samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mycket snabbare, mer äventyrlig och betydligt mer intressant.

Det här är sportiga cyklar med en ganska bred repertoar som levererar pålitlig framkomlighet på alla typer av släta underlag, ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som vill kunna rulla fram på allt från slät asfalt till knagglig kullersten. Effektiva redskap för pendlare och kräsna cyklister som prioriterar underhållande körglädje men samtidigt inte vill kunna haka på i klungan när landsvägscyklisterna bränner förbi.

En vass tvåhjuling som kan skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av lågt rullmotstånd och hög hastighet så är en racehybrid kanske det perfekta redskapet. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Är du på jakt efter en kvick sporthoj som har potential att förädla både lungkapacitet, balans och teknik? En rapp jobbpendlare som även ställer upp på underhållande helgrundor med stallkompisarna? En pålitligt transportmedel som är betydligt mycket snabbare och rappare än din gamla mountainbike? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken racehybrid du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya cykel innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt racehybrid till dig?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av hybrid som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra racehybrider och hjälper dig gärna att hitta rätt cykel.

Enkelt att köpa racehybrid online från oss på Spobik

Att köpa racehybrid hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya racehybrid har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!