Filter
Sortera
Visar 252 produkter

Här hittar du vårt sortiment av tåliga trekkingcyklar, där samtliga modeller försetts med potent eldrift och valts ut med omsorg för både kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Samtliga cyklar är bestyckade med integrerad eldrift som levererar kraftfull assistans när du behöver den som mest, och de besitter egenskaper som gör din vardag mer äventyrlig, mer mångsidig och mer underhållande. Och oavsett vilken modell du väljer så överdriver vi inte när vi påstår att samtliga trekkingcyklar levererar högvis av cykelglädje, imponerande framkomlighet, rätt hastighet och pålitlig bromsförmåga. Det här är troligen det optimala redskapen för kräsna pendlare, äventyrare, och cyklister som ibland vill ha lite extra tryck i pedalerna och vägrar att lämna något åt slumpen.

De flesta modellerna är utrustade med en dämpad framgaffel och har dessutom lite grövre däck med kraftigare gummi för att säkerställa framkomligheten på olika sorters underlag och även minimera risken för trista punkteringar. De har pålitliga bromsar som tillåter snabba stopp och sportiga växelsystem för att snabbt komma upp i hastighet igen. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst kör på slät asfalt, knagglig kullersten eller stökiga skogsstigar för cykeln levererar imponerande framkomlighet på alla typer av underlag. Ett självskrivet alternativ för förnuftiga cyklister som vill kunna ge sig ut på nya äventyr utan att behöva vara orolig för att låren ska ta slut i uppförsbackarna.

Men har inte trekkingcyklar med elassistans en förfärlig massa bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både energi, pengar och tid när du nästan friktionsfritt glider fram utan att bli varken svettig eller andfådd samtidigt som du hinner njuta av alla vackra vyer och insupa doften av vår underbara svenska natur. Vi kan garantera att du kommer att ha högvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån sambon eller grannen på skogsstigarna och grusvägarna. Du kommer dessutom att kunna skapa nya och mycket mera hälsosamma vanor, eftersom du till skillnad mot vad de flesta tror faktiskt kommer bygga upp både kondition och styrka med din nya trekkingcykel med eldrift.

Här hittar du eldrivna Trekkingcyklar för både allt och alla!

Här hittar du hela vårt sortiment av Trekkingcyklar med eldrift, de finns ju en rad olika typer och här handlar det uteslutande om komfortabla, smidiga och praktiska cyklar som alltid ställer upp. Gemensamt för dessa mångsidiga och populära elcyklar är kombinationen av effektiva drivlinor, pålitlig framkomlighet, lätthanterliga drivlinor och smidig funktion. Vi erbjuder massor av olika trekkingcyklar från välkända skandinaviska tillverkare som Skeppshult, Nishiki, Batavus samt Winther och även internationella märken som Trek, Scott, Merida, MADE, Frappé, Rock Machine, Superior, Bergamont och Cannondale för att nämna några.

Dessa körglada trekkingcyklar med eldrift är ofta utrustade med en dämpade framgafflar och har dessutom lite grövre däck för att säkerställa framkomligheten på olika sorters underlag och även minimera risken för trista punkteringar. De har elmotorer med bra tryck, effektiva bromsar som tillåter snabba stopp och pålitliga växelsystem som ser till att du snabbt kan komma upp i hastighet igen. Körställningen är ofta lite mer upprätt, vilket både ökar bekvämligheten och ger en tydlig uppsikt över omgivningen. 

Potenta glädjespridare som både är rappa, pigga och kvicka

En eldriven Trekkingcyklar ska vara både lätthanterlig, rapp, smidig, kvick, kursstabil och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra hybrider är ibland de mest potenta och mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du vrider upp elmotorns kraft och smärtfritt trampar ifrån både grannan, sambon och kompisarna på varierande underlag. Japp, samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mycket snabbare, mer äventyrlig och betydligt mer intressant.

Det här är kraftfulla cyklar med en imponerande bred repertoar som levererar klassledande framkomlighet på nästan alla typer av underlag, ett självskrivet alternativ för förnuftiga cyklister som obekymrat vill kunna rulla fram på allt från slät asfalt och knagglig kullersten till kuperade skogsstigar. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Det här är underhållande cyklar som ofta är utrustade med alla tillbehören som gör dina vardag lite enklare och mycket roligare. Optimala redskap för pendlare och vardagscyklister som prioriterar solid funktion och underhållande körglädje men samtidigt inte vill behöva oroa sig för vilket underlag som kommer härnäst på rundan.

En underhållande tvåhjuling som skapar hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av nästan gränslös framkomlighet och praktisk funktion så är en Trekkingcykel med eldrift kanske det perfekta redskapet! 

Är du på jakt efter en bekväm cykel som förädlar både balans och teknik? En robust veckopendlare som även ställer upp på underhållande helgrundor med bästa kompisarna? En pålitligt transportmedel som är piggare och rappare än din gamla standardcykel? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken hoj du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya cykel innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Motorer och batterier från välrenommerade tillverkare

En Trekkingcykel med eldrift är utrustad med en elektrisk motor som assisterar dig i din cykling, den levererar all den extra kraft som gör att cyklingen känns underbart lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Elmotorn hjälper dig så länge du trampar, men så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket tryck dina ben lägger på pedalerna, och det är en fin bonus är att du slipper anlända till cykelturens mål med andan i halsen eller med svetten rinnande i pannan.

Här hemma i Sverige är maxhastigheten för alla typer av elassisterade cyklar reglerad till 25 km/h, det går givetvis cykla betydligt mycket fortare men du får göra hela jobbet själv med hjälp av hederlig gammal muskelkraft. Både förbränningsmotorer och elmotorer kräver någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så utgör elektriciteten dess bränsle och tanken utgörs av ett batteri. Alldeles oavsett vilket fabrikat eller vilken modell av elcykel du väljer från oss på SpoBik så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välrenommerade och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza, Brose och Sport Drive.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt Trekkingcykel med eldrift?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av Trekkingcykel som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra elcyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa Trekkingcykel med eldrift från Spobik

Att köpa Trekkingcykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya elcykel har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!