Filter
Sortera
Visar 76 produkter

Här hittar du samtliga våra hybrid-/mountainbikestyren, och alla modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och nästan oberoende vad du söker så kommer du med största sannolikhet att hitta det du söker i vårt extremt breda sortiment. Och oavsett om du letar efter ett ultralätt styre i kolfiber, ett slimmat styre i aluminium eller ett hederligt gammalt stålstyre så är vi övertygade om att du hittar modeller som passar bäst för just dina förutsättningar här hos oss.

Vi har ett omfattande sortiment av hybrid-/mountainbikestyren som passar alla möjliga typer av cyklar (både till hybrid, touring, trekking, XC, Trail, Enduro, DH, AM, Freeride, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du slutligen väljer för hybrid-/mountainbikestyre så kommer det att uppgradera din upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du hybrid-/mountainbikestyren från väl kända varumärken som t ex PRO, Bontrager, Trek, OXC, PRO, XLC, Truativ, Syncros, Spectra, One och många, många fler.

Hybrid-/Mountainbikestyren till din cykel på Spobik.se

Hybrid-/mountainbikestyren

Här hittar du hela vårt breda sortiment av hybrid-/mountainbikestyren som passar alla möjliga typer av cyklar (både till hybrid, touring, XC, Trail, Enduro, DH, AM, Freeride, etc) och som levererar kontaktpunkten du behöver för att kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Nu för tiden behöver du inte ens besöka en cykelbutik för att hitta rätt styre till din cykel utan du kan enkelt och smidigt handla alla prylar här hos oss på nätet och dessutom till förmånliga priser. 

Här hittar du massor av olika hybrid-/mountainbikestyre och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och oberoende av om du letar efter ett ultralätt styre i kolfiber, ett slimmat styre i aluminium eller ett hederligt gammalt stålstyre så är vi övertygade om att du hittar modeller som passar bäst för just dina förutsättningar här hos oss. Här hittar du massor av olika hybrid-/mountainbikestyren i en mängd olika former, längder, diametrar. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer för styre så gör de cyklingen till en smidigare och effektivare upplevelse.

Vilken form ska jag välja på mitt nya styre?

Nästintill samtliga hybridstyren är raka medan MTB-styren kan vara antingen raka eller ha en böjning eller höjning. Dessa styren brukar kallas för "rise & sweep". Rise är i huvudsak höjdskillnanden mellan styrstammen och handtagen medan sweep är dess böjning mot cyklisten. Ett MTB-styres rise brukar som mest ligga på 40-50 mm och dess sweep på 45°.

Hur mycket rise & sweep man ska välja beror främst på vilken sittställning du har på cykeln. Om du är lång kan det vara fördelaktigt att välja ett styre med mycket rise för att det inte ska bli för långt avstånd till styret. Det ger dig både ett bättre grepp och en bekvämare position. Ett cykelstyre med rise har naturligtvis lite mer flex än ett rakt styre, förutsatt att det har samma mått och är tillverkade i samma material. Raka MTB-styren tenderar att hittas på cyklar som är orienterade för XC och Marathon medan styren rise är vanligare på cyklar som ska köras i mer tekniskt utmanade terräng. Sweep är istället i allra högsta grad helt enkelt en fråga om komfort.

Vilken bredd ska jag ha på mitt nya styre?

Bredden på styret är en het diskussionsfråga när det kommer till mountainbikes. Ett bredare styren ger oftast lite bättre kontroll eftersom de sänker farten på styrning, särskilt när styret är parat med en kort styrstam. Men ett längre styre vara en nackdel om du ska navigera på täta och snåriga skogsstigar eller om du helt enkelt råkar ha lite kortar armar. Du hittar ofta styren från 580 mm upp till hela 800 mm eller mer. Och glöm inte, när du ska köpa ett nytt styre så måste du se till så att infästningen på styrstammen överensstämmer med styret. 

Personlig hjälp med att hitta rätt hybrid-/mountainbikestyre

Ibland kan det vara svårt att veta vilket hybrid-/mountainbikestyre som passar bäst till just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika styren och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt att köpa hybrid-/mountainbikestyren från oss på Spobik

Att köpa hybrid-/mountainbikestyren från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt pryl så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkter så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du hybrid-/mountainbikestyren från väl kända varumärken som t ex PRO, Bontrager, Trek, OXC, PRO, XLC, Truativ, Syncros, Spectra, ONE och många, många fler.