Det finns inga produkter som matchar urvalet

Juniorcyklar

Här hittar du ett stort utbud på klassiska juniorcyklar till fina priser! En mer klassisk juniorcykel är perfekt för den som ska cykla till skolan eller andra aktiviteter. Med sin upprätta sittställning, lagom antal växlar och fotbroms känns cykeln enkelt igen, trots att det är en lite större cykel än vad man tidigare varit van vid.

Dessa juniorcyklar kommer ofta fullutrustade med alla tillbehör man kan tänkas vilja ha, såsom cykelkorg, pakethållare, cykelstöd, stänkskärmar och cykellås. Det går dessutom att justera höjden på både styret och sadeln på dessa klassiska juniorcyklar, för att varje cyklist ska kunna hitta en sittställning som passar. Justermånen finns även till för att det ska dröja ett par år innan cykeln blir för liten, och det är dags för en vuxencykel!

Vi har juniorcyklar med både hängmatteram och med de klassiska snittet. Samtliga med fotbroms och stel framgaffel. Bland våra juniorcyklar kan du välja mellan 3 eller 7 växlar, att välja en med fler växlar kan vara bra om det finns många backar där cykeln kommer användas som på vägen till skolan eller träningen. Om du är ute efter barn-MTB's eller trehjulingar m.m. så hänvisar vi dig istället till våra barncyklar.