Filter
Sortera
Visar 6 produkter

Här hittar du ett brett sortiment av juniorcyklar, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för både kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Så oavsett om du är på jakt efter en stabil 12-tummare som förädlar balansen, en robust 20-tummare för äventyrliga rundor i parken eller helt enkelt en fullt tävlingsklar 27,5"-tummare för strapatsrika rundor i stökig terräng så kommer du att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment.

Dessa kvalitativa juniorcyklar passar normalt sett cyklister som är runt 100--165 cm långa (vilket i praktiken oftast innebär allt mellan tre till femton år). Dock skiljer det sig alltid lite beroende på vilken typ av cykel du väljer, så för att vara säker på att du väljer rätt storlek så rekommenderar vi att du använder vår praktiska längdväljare för juniorcyklar.

Vi på Spobik sätter alltid säkerheten i första rummet, och eftersom barn är det mest värdefulla vi har så gäller det i ännu större utsträckning för just dessa juniormodeller. Det är verkligen ingen barnlek att bygga underhållande och driftsäkra barncyklar och vi lägger ner massor av tid på att hitta de säkraste och mest lätthanterliga modellerna. Det handlar inte bara om gedigen stabilitet och pålitliga bromsar utan även om reglage som är speciellt anpassade för små händer och inte minst om en bekväm position som ger barnet tydlig uppsikt över både omgivningen och medtrafikanterna.

Men alla förfärliga bieffekter då? Jo, du kommer se till att din blivande fartfantom kan upptäcka hela världen på ett mer hälsosamt, spännande och säkert sätt. Samtidigt som barnet lär sig att värna om vår fantastiska miljö och dessutom förbättrar både sin kondition, styrka och koordination... förfärligt nyttigt tycker vi på Spobik!

Juniorcykel - juniorcyklar billigt på Spobik.se