Filter
Sortera
Visar 192 produkter

En cykelkorg är ett smidigt sätt att stoppa med sig det viktigaste, handväskan, datorn eller kanske fikakorgen. Här finns sidokorgar, korgar för pakethållare och cykelkorgar för styret med både snabbfästen eller för fast montering.

Cykelkorgar

Här hittar du cykelkorgar för alla smaker och behov. En cykelkorg är utmärkt för att transportera mindre föremål som exempelvis väskan, matpåsen eller paketet, så du slipper hänga saker på styret. Har du en cykelkorg på cykeln kan du även välja att skippa ryggsäcken som ofta kan leda till att du blir varm om ryggen och istället lägga dina saker direkt i korgen. Detsamma gäller om du cyklar med halsduk, mössa eller vantar. Blir det för varmt är det bara att lägga ner i korgen och ta upp om du skulle börja frysa igen. Men cykelkorgen är inte bara mycket praktiskt utan kan även bli en riktigt snygg detalj till cykeln.

Olika typer av cykelkorgar

Vi har cykelkorgar i flera olika designer med olika placeringsmöjligheter och användningsområden. Designmässigt så finner du allt från cykelkorgar i läckra färgar till flätade cykelkorgar i trä och cykelkorgar med lock i de klassiska rotting stuket. Vad gäller både användningsområde och placeringsmöjligheter så har vi en hel del att välja mellan:

  • Framkorg
  • Sidokorg
  • Cykelkorg till pakethållare
  • Cykelkorg till barncykel
  • Cykelkorg till hund

Vi har cykelkorgar från välkända varumärken som Basil, Spectra, Cavo och Topeak med flera.

Montera cykelkorg

Vi har cykelkorgar med snabbfäste som du enkelt bara hänger fast på styret och är lätt att ta bort om du skulle vilja bära med dig cykelkorgen. Vi har även cykelkorgar för fast montering som du enkelt monterar fast på din cykel på antingen pakethållaren eller fram på cykeln.

Köp cykelkorg online

Innan du köper din cykelkorg bör du fundera vad den ska användas till och vart du vill att den ska sitta på cykeln. Om du vet med dig att du kommer använda din cykelkorg dagligen bör du välja en cykelkorg som du monterar på cykeln istället för en som du bara hänger på cykeln. En avtagbar cykelkorg kan nämligen påverka cykelns köregenskaper och göra den svårare att manövrera.

Skulle du vilja ha hjälp med att hitta en cykelkorg som passar din cykel och dina behov? Hör då av dig till våra cykelexperter i kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna att välja en passande cykelkorg.