Det finns inga produkter som matchar urvalet

Singlespeedramar till din cykel på Spobik.se

Singlespeedramar för alla tillfällen och alla personligheter!

Här hittar du hela vårt breda sortiment av singlespeedramar, och här handlar det uteslutande om kvicka, robusta och lätthanterliga hojar som trivs bäst i urban miljö. Gemensamt för denna pålitliga typ av cyklar är kombinationen av bombsäkra drivlinor, smidig framkomlighet och pålitlig funktionalitet. Vi erbjuder massor av olika singlespeedramar från välkända skandinaviska tillverkare och även internationella märken.

Dessa högklassiga stommar som sätter fullt fokus på funktionen och är ofta utrustade med hjulset som säkerställer ett lågt rullmotstånd och höga hastigheter på släta underlag. Körställningen ligger oftast åt det lite mer aggressiva hållet och ser till att cyklisten kan nyttja de största muskelgrupperna, vilket både ökar trampeffektiviteten och ger en pålitlig kraftöverföring. 

Allt från snabba jobbpendlare till handbyggda finåk med extra allt

Här hittar du rappa jobbpendlare till dig som prioriterar drivlinor inkapslade nav men inte vill adderar en massa onödig vikt. Det här är slitstarka och sportiga cyklar som kan utrustas med tillbehören som gör dina vardag lite behagligare och lite smidigare. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät stadsdjungel med knagglig kullersten eller lite mer tekniskt utmanande terräng för de levererar riktigt fin framkomlighet på alla typer av släta underlag. Och oavsett vilken ram du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Praktiska glädjespridare som både är rappa, pigga och kvicka

En singlespeed ska vara både pålitlig lätthanterlig, smidig, rapp, kursstabil och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför är samtliga våra singlespeedramar bland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån både grannan, sambon och arbetskompisarna på cykelbanorna.

Det här är sportiga cykelramar som levererar pålitlig framkomlighet på alla typer av släta underlag, ett självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som tryggt vill kunna flyga fram i urban miljö. Effektiva redskap för pendlare och cyklister som prioriterar underhållande körglädje men samtidigt inte vill kunna haka på i klungan när racehybriderna bränner förbi. Japp, samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag snabbare, mer äventyrlig och betydligt mer intressant.

Transportmedel som kan hjälpa till att skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av lågt rullmotstånd och hög hastighet så är en  kanske det perfekta redskapet. Är du på jakt efter en kvick sporthoj som har potential att förädla både lungkapacitet, balans och teknik? En rapp jobbpendlare som även ställer upp på underhållande helgrundor med kompisarna? En pålitligt transportmedel som är betydligt mycket snabbare än din gamla mountainbike? Hos oss hittar du allt, och helt oavsett vilken ram du slutligen väljer så levererar vi den hela vägen hem till din dörr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt singlespeedram?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ cykel som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra singlespeedram och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa singlespeedram online från oss på Spobik

Att köpa singlespeedram hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!