Filter
Sortera
Visar 4 produkter

Elcykel Junior - Lätt att hitta rätt elcykel till juniorer!

Letar du efter en Elcykel för juniorer, lite större barn eller helt enkelt en elcykel anpassad för blivande fartfantomer så har du klickat dig fram till helt rätt ställe! Vi erbjuder nämligen ett imponerande brett sortiment av olika elcyklar från kända tillverkare som t ex EcoRide, Skeppshult, Winther, Scott, Bergamont, Electra, Moustache, Cannondale, Trek, MADE, Frappé och Superior för att nämna några.

Här hittar du allt från traditionella juniorcyklar med eldrift, till de lite mer sportiga och moderna elcyklarna för juniorer. Och precis som vanligt så erbjuder vi givetvis både bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en elcykel av oss.

Allt från billiga till betydligt mer lyxiga elcyklar för juniorer

Hos oss hittar du alla typer av elcyklar för juniorer: från de billigaste och enklaste varianterna för dig som vill ha något enkelt att cykla korta sträckor på, till dig som vill ha extra allt med tävlingsklara komponenter och högklassig utrustning. Oavsett om du väljer att köpa en lite billigare elcykel för juniorer eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din elcykel noggrant innan vi levererar den hem till dig.

Elcyklar med både motorer och batterier från välkända tillverkare

En elcykel har en motor som assisterar dig i din cykling, den ger dig den där extra kraften som gör att cyklingen bara känns härligt lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Men elmotorn arbetar bara så länge du trampar, och så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket du trampar, men det fina i kråksången är att du slipper anlända till din destination med andan i halsen eller med svetten pannan.

I Sverige är maxhastigheten för elassisterad cykling reglerad till 25 km/h, jo man kan givetvis cykla fortare... men du får man göra hela jobbet själv. Precis som för förbränningsmotor så kräver elmotorer någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så är elektriciteten själva bränslet och dess tank utgörs av ett batteri. Men oavsett vilken modell av elcykel du väljer från Cykelkraft så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välkända, pålitliga och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Fauza, Mahle och SpinTec.

Att köpa elcykel för juniorer online

Att köpa elcykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi levererar cykeln färdigmonterad hem till din dörr och det enda du behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. När du handlar elcykel hos oss får du dessutom poäng som du kan använda på ditt nästa köp hos oss och 3 månaders fri försäkring. Om elcykeln du beställt mot förmodan inte faller dig i smaken så erbjuder vi dessutom 60 dagars öppet köp och fri retur.