Filter
Sortera
Visar 1 produkter

Här hittar du vårt sortiment av triathloncyklar, där samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Samtliga modeller besitter aerodynamiska egenskaper som gör din cykling effektivare  och snabbare. Oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från långa raksträckor till branta uppförsbackar, och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller leverera hög hastighet, lågt luftmotstånd och massor av körglädje. 

Ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som söker en sportig racekänsla och helst håller till på  asfaltbelagda underlag. Dessa hojar har en unik geometri med en brantare vinkel på sitt sadelröret, vilket skapar en tydligt framåtlutad och betydligt mer aerodynamisk position i sadeln. Denna aggressiva körställning avlastar även lårmuskulaturen, vilket gör att benen känns fräschare inför den avslutande löprundan. Det här är optimala redskap för ambitiösa triathleter med höga krav som aldrig lämnar något åt slumpen.

Men vad säger då bipacksedeln... finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer spara värdefulla sekunder när du blixtsnabbt rullar fram på släta underlag. Och vi kan garantera att du kommer kunna skapa hälsosammare vanor och samtidigt att ha högvis med skoj när du tampas med motvinden. Det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där fånigt breda leendet som uppstår när du smärtfritt trampar ifrån konkurrenterna i uppförsbackarna.

Triathloncyklar för alla tillfällen och alla personligheter!

Här hittar du hela vårt sortiment av triathloncyklar, de finns ju en rad olika typer av rappa cyklar men här handlar det uteslutande om snabba och effektiva triathloncyklar för oss som älskar nya utmaningar lika mycket som höga hastigheter. Gemensamt för dessa aerodynamiska cyklar är kombinationen av sportiga drivlinor, effektiv kraftöverföring och höga hastigheter. Vi erbjuder triathloncyklar från välkända tillverkare som Trek, Scott, Merida, Superior och Cannondale för att nämna några.

Dessa effektiva hojar har högklassiga stommar som sätter full fokus på kraftöverföring och aerodynamik och de är utrustade med smala gummin med lågt rullmotstånd för att säkerställa maximal hastighet på släta underlag. De har alltid pålitliga bromsar som medger snabba stopp och potenta drivlinor med en utväxling som ser till att du kan bibehålla höga hastigheter även över riktigt långa distanser. Körställningen är aggressiv och ser till att cyklisten kan nyttja de största muskelgrupperna på ett avslappnat sätt. Men oavsett om du är kräsen motionär på elitnivå eller ett blivande fullblodsproffs så kommer du att få ta i för att hålla jämna steg med dessa vindsnabba cyklar.

Vindsnabba speedkulor som alltid är redo för nästa race

Här hittar du allt från prisvärda träningspartners till vassa speedkulor med sylvass aerodynamisk prestanda och högklassiga drivlinor som ser till att sekunderna går saktare . Dessa unika geometri med en lite brantare vinkel på sitt sadelröret skapar en tydligt framåtlutad och betydligt mer aerodynamisk position i sadeln. Men den aggressiva körställning avlastar även lårmuskulaturen, vilket gör att benen känns fräschare inför den avslutande löprundan. Det här är optimala redskap för ambitiösa triathleter med höga krav som aldrig lämnar något åt slumpen. Och oavsett vilken hoj du väljer så är det alltid racercyklar av högsta kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Effektiva hojar som både är rappa, kvicka och aerodynamiska

En vass triathloncykel är både rapp, aerodynamisk, effektiv, kursstabil och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och därför är samtliga våra triathloncyklar ibland de mest underhållande och mest kompetenta du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du trampar ifrån konkurrenterna på de släta cykelbanorna. 

Det här är makalöst snabba cyklar med en sportig repertoar som levererar riktigt höga hastigheter på alla typer av släta underlag, ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som tryggt vill kunna rulla fram på slät asfalt med vetskapen att det finns pulver kvar till löpningen. Effektiva redskap för kräsna triathleter som prioriterar underhållande körglädje men samtidigt vill kunna dra ifrån de närmsta konkurrenterna. Japp, samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mycket snabbare, mer effektiv och betydligt mer intressant.

Vass tvåhjuling som har kapacitet att leverera fina pallplatser!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av lågt rullmotstånd och hög hastighet så är en snabb racer troligen den perfekta motivationen. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Körställningen på en racer är tydligt framåtlutad, vilket både ökar effektiviteten och sänker luftmotståndet. Många tror att ett bockstyre är obekvämt men vi vill påstå att det är det mest komfortabla och flexibla styret av alla, vilket du snabbt kommer märka på de lite längre söndagsrundorna i glada stallkamraters sällskap.

Är du på jakt efter en rapp sporthoj som har potential att förädla både lungkapacitet, balans och teknik? En rapp jobbpendlare som även ställer upp på underhållande helgrundor med kompisarna? En pålitligt transportmedel som är betydligt mycket snabbare och rappare än hybriden? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken racer du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya landsvägscykel innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt Triathloncykel?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av racer som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika racers och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa Triathloncykel online från oss på Spobik

Att köpa racer hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya racer har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!