Tacx

Här hittar du våra trainers från nederländska Tacx som ser till att du kan fortsätta träna när hösten kommer och förhållandena slutligen sätter stopp för årets utomhuscykling, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Självklart kan du använda dem året runt men det är kanske främst under hösten och vintern som den kommer som allra mest till sin rätt. En trainer från Tacx funkar lika bra för nybörjaren som vill komma väl förberedd till vårsäsongen som för erfarna cyklister som vill bevara eller bättra på formen inför den säsong som komma skall.

Och oavsett om du letar efter en trainer med direkt drift, en med rulle mot bakhjulet, en traditionell roller eller en trainermatta så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Nedan hittar du både tillbehör och trainers i en rad olika prisklasser med det gemensamt att de alla kommer från välrenommerad Tacx.

Tacx historia

Tacx startade som en cykelbutik och verkstad 1957 i Nederländerna. 1964 började de tillverka avgassystem för mopeder och detta var startskottet för egentillverkade produkter. De märkte att de kunde skapa produkter och komponenter som var bättre än redan existerande produkter till en lägre kostnad än att köpa in. De var då deras mentalitet som genomsyrar företaget än idag introducerades – ”Det finns alltid utrymme för förbättringar”.

1972 började Tacx tillverka rollers. Vid den här tiden var marknaden för den här typen av produkter relativt små men Tacx ville att Nederländska elitcyklisterna skulle få de bästa förutsättningarna för att lyckas. Bortsett från Rollers introducerade dem även trainers och cykelhållare till bilar i ett lite senare skede

2000 blev Tacx den första att koppla ihop dataelektronik med trainers. Du kunde då börja koppla upp dig mot skärmar för att läsa av data som hastighet, kadens och hjärtfrekvens samtidigt som du kunde cykla genom virtuella världar och möta andra cyklister.

Köp Tacx trainer och tillbehör online

Hos oss hittar du allt de senaste från Tacx, allt från trainers till trainertillbehör. Såklart har vi alla deras populära serier som Tacx Neo Smart, Tacx Vortex Smart med flera. Du kan välja en trainer med olika typer av motstånd (magnet, elektromagnet och motorbroms= samt om du vill att den ska vara utrustad med ANT+ eller inte. Om du väljer en trainer med ANT+ kan du bland annat mäta dina hjärtslag. De flesta av deras produkter är även utrustade med Bluetooth som gör att du kan koppla upp dig mot datorn och cykla i virtuella världar.

När du handlar online hos Cykelkraft.se är det alltid snabb leverans, och detta gäller förstås även trainers från Tacx. Skulle du behöva lite goda råd innan du beställer din Tacx trainer av kan du alltid kontakta våra kunniga cykelexperter. De älskar Tacx och hjälper dig hjärna att hitta en trainer som lever upp till dina förväntningar.

Filter
Sortera
Visar 67 produkter