Filter
Sortera
Visar 102 produkter

För att få med cykeln på semestern, till cykeltävlingen eller hämta hem någon som behöver skjuts behövs ofta någon form cykelhållare till bilen. Cykelhållare till dragkroken, fällbara eller fasta, samt ställ för att placera cykeln på takräcket är de vanligaste alternativen.

Cykelhållare och cykelförvaring

Hos Spobik kan du hitta flera typer av cykelhållare, oavsett vilken typ av bil du har så kan vi erbjuda något som passar just dina behov.

Dragkroksmonterad cykelhållare

En dragkrogsmonterad cykelhållare är en av de absolut vanligaste cykelhållarna som enkelt fästs på bilens dragkrok för att sedan fällas ut. Med en dragkroksmonterad cykelhållare kan man lasta mellan två till fyra cyklar. Nu finns även modeller som gör att du slipper ta bort cyklarna om du skall öppna bakluckan.

Takmonterade cykelhållare

En takmonterad cykelhållare är perfekt för dig som ofta reser långa sträckor med din cykel och behöver komma in i bakluckan ofta på grund av packning. Vi har flera modeller cykelhållare för takmontering i olika prisklasser.

Bakluckemonterade cykelhållare

En bakluckemonterad cykelhållare är den ultimata lösningen för dig som har bakluckan full i packning och takbok på taket. Med denna hållare så bygger du på extra utrymme på bilen som inte fanns sedan innan. En bakluckemonterad cykelhållare fungerar även utmärkt även om din bil saknar en dragkrok. Vanligtvis rymmer dessa mellan två och fyra cyklar och kan enkelt monteras både av och på.

Se hela vårt utbud med Thule cykelhållare, XLC cykelhållare och våra egna produkter.