Filter
Sortera
Visar 154 produkter

Här hittar du pakethållare som alla kan göra ditt liv i sadeln lite enklare och lite mer praktiskt, och samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Oavsett om du ska du cykla vätternrundan, köra långa söndagsrundor med stallkompisarna eller bara pendla till jobbet så kan det vara bra att säkerställa effektiv och smidig transport av allt du villa kunna få med dig. Här hittar du pakethållare som du kan montera både fram och bak på din cykel. Och om du letar efter en fast monterade pakethållare, en som monteras endast i sadelstolpen eller en pakethållare som är speciellt anpassar för just ditt cykelfabrikat så är vi övertygade om att du hittar produkten hos oss.

Vi har pakethållarna för de flesta hjulstorlekar som alla har det gemensamt att de ser till att du kan transportera allt du behöver för att underlätta din vanliga vardag. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av pakethållare som gör ditt liv i sadeln till en smidig upplevelse och vi erbjuder en rad olika fabrikat och sorter. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av pakethållarna från väl kända varumärken som t ex Topeak, Bontrager, Cavo, Aim, Basil, OXC, Atran Velo, XLC, Racktime, One, Bergamont, Merida, Nishiki och många fler!

Pakethållare

Här hittar du hela vårt sortiment av pakethållare som alla kan göra ditt liv i sadeln lite enklare och lite mer praktiskt, och avsett om du ska du cykla vätternrundan, köra långa söndagsrundor med kompisarna eller dagligen pendla till jobbet så kan det vara bra att säkerställa effektiv och smidig transport av allt du villa kunna få med dig. Och om du letar efter en fast monterade pakethållare, en som monteras endast i sadelstolpen eller en pakethållare som är speciellt anpassar för just ditt cykelfabrikat så är vi övertygade om att du hittar produkten hos oss.

Vi har pakethållarna för de flesta hjulstorlekar som alla har det gemensamt att de ser till att du kan transportera allt du behöver för att underlätta din vanliga vardag. Här hittar du pakethållare som du kan montera både fram och bak på din cykel. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av pakethållare som gör ditt liv i sadeln till en smidig upplevelse och vi erbjuder en rad olika fabrikat och sorter. Vi erbjuder givetvis pakethållare som passar till just din hjulstorlek, oavsett om du har en 20", 24", 26", 27,5", 28" eller 29"-cykel så hittar du rätt pakethållare till din cykel hos oss.

Personlig hjälp med att hitta rätt pakethållare?

Ibland kan det vara svårt att veta vilka typer av pakethållare som passar bäst för just dina förutsättningar. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika pakethållare och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa pakethållare från oss på Spobik

Att köpa pakethållare från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt pakethållare så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du massor av pakethållare från väl kända varumärken som t ex Topeak, Bontrager, Cavo, Aim, Basil, OXC, Atran Velo, XLC, Racktime, One, Bergamont, Merida, Nishiki och många fler!