Filter
Sortera
Visar 8 produkter

Här hittar du rullbromsar som ser till att du tryggt kan rulla fram på ett säkert sätt i trafiken, samtliga rullbromsar har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi har högklassiga alternativ som ser till att du kan känna dig trygg i sadeln. Och oavsett om du letar efter en komplett rullbroms för framhjulet eller en pålitlig rullbroms för bakhjulet så är vi helt övertygade om att du hittar modellen som passar bäst till just din cykel här hos oss.

Fungerande bromsar är A och O när det kommer till säkerhet så vi rekommenderar verkligen att du ser över din cykels bromsar med jämna mellanrum. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av rullbromsar samt även en massa typer olika typer av bromstillbehör (reglage, vajrar, adaptrar etc), kort sagt allt du behöver för att du effektivt ska kunna få stopp på din cykel. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer så gör de cyklingen till en säker, trygg och pålitlig upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du olika typer av rullbromsar från väl kända varumärken som t ex Shimano, Avid, Sunrace, TEC, Jagwire, XLC och många, många fler.

Rullbromsar

Här hittar du hela vårt sortiment av högklassiga rullbromsar som ser till att du tryggt kan rulla fram på ett säkert sätt i trafiken, och oavsett om du letar efter en komplett rullbroms för framhjulet eller en pålitlig rullbroms för bakhjulet så är vi helt övertygade om att du hittar modellen som passar bäst till just din cykel här hos oss. En mycket populär typ av broms som lämpar sig extremt väl för vårt skiftande skandinaviska klimat. Vi har både fram- och bakbromsar som är olika kraftfulla, och självklart erbjuder vi även bromshandtag till dessa pålitliga och lätthanterliga bromsar.

Fungerande bromsar är A och O när det kommer till säkerhet så vi rekommenderar verkligen att du ser över din cykels bromsar med jämna mellanrum. Vi har ett omfattande sortiment av rullbromsar samt alla möjliga typer av bromstillbehör (reglage, vajrar, adaptrar etc), kort sagt allt du behöver för att du effektivt ska kunna få stopp på din cykel. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer så gör de cyklingen till en säker, trygg och pålitlig upplevelse.

Fördelar med rullbromsar

De största fördelarna med rullbromsar är att de är väl skyddade mot både väder och vind, och att de kräver minimalt med service och underhåll. Det enda som egentligen behöver göras relativt regelbundet är att fylla på med nytt bromsfett, och kanske byta någon bromsvajer lite då och då.

Vid punktering och däckbyte är rullbromsen också enkel att jobba med, då det finns ett enkelt spår som vajern fästs i, så att du lätt kan koppla på och av bromsen när du behöver ta av hjulet från cykeln. Rullbromsarnas bromsverkan påverkas inte heller av vädret, så du kan alltid lita på att du har en konstant bromsverkan från din broms, oavsett väder och underlag.

Personlig hjälp med att hitta rätt rullbromsar?

Ibland kan det vara svårt att veta vilka rullbromsar som passar bäst till just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika bromsar och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa rullbromsar från oss på Spobik

Att köpa rullbromsar från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt bromsar så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du rullbromsar från väl kända varumärken som t ex Shimano, Avid, Sunrace, TEC, XLC och många, många fler.