Filter
Sortera
Visar 246 produkter

Cyklar - köp din nya cykel på nätet hos Spobik!

Köp din nya cykel här och öppna dörrarna till en ny upplevelse! Visst är det härligt att drömma sig bort på en ny cykel att kunna susa genom landskapen med? Vi på Spobik strävar efter att ha så stort utbud som möjligt, från billiga allroundcyklar till de dyraste racercyklarna och mountainbikesen. Modellutbudet består av barncyklar, mountainbikes (MTB), hybrider av alla dess slag, racehybrider, citycyklar, cyclocrosser, racercyklar, elcyklar, och standardcyklar (med fotbroms) - allt för att det skall tillgodose allas olika krav på en cykel. Vi vill påstå att Spobik slår de flesta svenska sajter med vårt stora utbud av cyklar.

Det ska vara enkelt att köpa cykel!

Att köpa en cykel är inte alltid lätt. Du måste hitta en modell som passar dina behov, och du måste hitta en storlek som passar din kropp. Därför lägger vi otroligt mycket tid på att beskriva våra cyklar och skapa smarta filter. Vi har även flera Cykelguider som hjälper dig att hitta rätt cykel genom att du svarar på några enkla frågor. Du startar enkelt din cykelguide genom att klicka här. Även om vi tror att våra filtreringsmöjligheter (inte minst på kroppslängd!), smarta guider och tydliga beskrivningar hjälper dig att välja rätt cykel så vet vi att man ibland behöver hjälp. Därför har vi ett helt gäng duktiga medarbetare som är redo att hjälpa dig inför köpet via chatt, email och telefon!

Det ska vara tryggt att köpa cykel!

Ibland blir det fel. Så enkelt är det. Skulle det uppstå en situation där du inte är helt nöjd med ditt cykelköp har du alltid 60 dagars öppet köp. Vi på Spobik vill att du som kund skall känna dig helt trygg med ditt köp av cykel!

Cykel

Bra priser är bra.

Alla gillar bra priser. Därför erbjuder vi dig prisgaranti (läs mer här) som i korthet innebär att om du köper en cykel och hittar den billigare någon annanstans så ersätter vi dig för mellanskillnaden. Det gör att du kan känna dig trygg i att du alltid gör en bra affär när du handlar hos Spobik.

Cyklar från starka varumärken

Vi erbjuder cyklar från varumärken som Scott, Crescent, Monark, Nishiki, Merida, Superior, Cube, Ibis, Surly, Kross, Skeppshult och några fler. Det är starka varumärken som bygger cyklar med riktigt hög kvalitet. Vi samarbetar bara med märken som gör riktigt fina cyklar, för vi tror att du som kund vill köpa en cykel som håller i många härliga år.

Hemleverans på alla cyklar

Vi levererar alla cyklar från vårt egna lager i Jönköping med Postens Hempaket. Detta innebär det att så fort vi skickat cykeln kontaktar Posten dig och ni bestämmer en dag och tid som passar dig bäst. De lämnar sedan helt enkelt av cykel hemma hos dig, så att du ska slippa släpa din cykel från ett postombud. Smidigt va?