Filter
Sortera
Visar 3 produkter

Löpning - Köp Lådcykel el - Köp din el-lådcykel på Spobik.se

Köp lådcykel el på Spobik.se

Hos oss hittar du eldrivna lådcyklar som klarar tunga laster!

Letar du efter en elcykel som klarar riktigt tunga laster eller helt enkelt en praktisk elcykel med extra generöst lastutrymme så har du klickat dig fram till helt rätt ställe! Vi erbjuder nämligen ett brett sortiment av olika lastcyklar med eldrift från kända tillverkare som t ex Kronan, EcoRide, Bergamont, Seaside och Centurion för att nämna några.

Här hittar du praktiska lastfordon som levererar bekymmersfria transporter av det mesta du kan tänkas vilja frakta. Är du orolig för att kraften inte ska räcka till? Det är bara att växla ner, vrida upp assistansnivån och bibehåll tempot så kommer du smärtfritt att nå backens krön, och varken tung last eller branta uppförsbackar utgör några större problem. Oavsett om du ska fixa helgens storshopping, lämna barn på förskolan, sticka ut på en lång upptäcksfärd eller bara glida runt hemma i stan så ställer din lådcykeln villigt upp med smärtfri förflyttning. Perfekt för kräsna cyklister som vill kunna säkerställa snabb och effektiv transport för både sig själv, resten av familjen och alla prylarna. Och ett faktum kvarstår - Det här är pålitligt och effektivt transportmedel med imponerande generösa lastytor som på ett underhållande sätt förflyttar både dig och din värdefulla last precis dit du önskar.

Allt från lite billigare till betydligt lyxigare lådcyklar med kraftfull eldrift

Hos oss hittar du alla typer av lådcyklar med eldrift -  Allt från de lite enklare varianterna för dig som vill ha något ett smidigt lastfordon för dina vardagliga transportbehov, till dig som vill ha extra allt med högklassiga drivlinor och massor av smart extrautrustning som gör livet lite enklare.

Det här är miljövänliga lastfordon för dig som vill kunna planera för en framtid helt utan långsamma bilköer, trånga tunnelbanevagnar och skitiga busskurer. Kanske det optimala fordonet för dig som ibland vill ha extra hjälp i uppförsbackarna (perfekt när flåset börjar tryta, men viljan finns kvar) och för dig som vill kunna lasta alla matkassarna utan att du ens behöva fundera över om de ska få plats. Ett rappt, smidigt bekvämt och praktiskt transportmedel med enorm kapacitet som tack vare modern teknik förflyttar både dig, din familj och din last på ett effektivt och samtidigt underhållande sätt.

Har du inte riktigt samma kondition som tidigare? Har dina knän börjat strula? Siktar du (och alla andra medlemmar i familjen) på att kunna leva ett eldrivet liv fullt ut? Då är en eldriven lådcykel kanske rätt melodi! Oavsett om du väljer att köpa en lite billigare eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din eldrivna lådcykel noggrant innan vi levererar den hem till dig.

Motorer och batterier från välrenommerade tillverkare

En lådcykel med eldrift är utrustad med en elektrisk motor som assisterar dig i din cykling, den levererar all den extra kraft som gör att cyklingen känns underbart lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Elmotorn hjälper dig så länge du trampar, men så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket tryck dina ben lägger på pedalerna, och det är en fin bonus är att du slipper anlända till turens mål med andan i halsen eller med svetten rinnande i pannan.

Här hemma i Sverige är maxhastigheten för alla typer av elassisterade cyklar reglerad till 25 km/h, det går givetvis cykla betydligt mycket fortare men du får göra hela jobbet själv med hjälp av hederlig gammal muskelkraft. Både förbränningsmotorer och elmotorer kräver någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så utgör elektriciteten dess bränsle och tanken utgörs av ett batteri. Alldeles oavsett vilket fabrikat eller vilken modell av eldriven lådcykel du väljer från oss på SpoBik så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välrenommerade och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle och Sport Drive.

Behöver du hjälp med att hitta rätt lådcykel med eldrift?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av lådcykel med eldrift som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra elcyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt och smidigt att köpa lådcykel från Spobik

Att köpa el-l